TeknoTalk

Samsung Galaxy S8 Orjinal Kılıfları Tam Bir Hayal Kırıklığı

Samsung Galaxy S8 Orjinal Kılıfları, Tam Bir Hayal Kırıklığı

Samsung Galaxy S8 Orjinal Kılıfları Ortaya çıktı, bir çok kullanıcı hüsrana uğradı.

Samsung Galaxy S8 muhteşem bir lansman ile tüm dünyaya tanıtıldı. Bir birinden güzel özellikler ile lansmanda hiç bahsedilmeyen Note 7 faciasını kullanıcılarına unutturmak istiyor.

Gel gör ki tüm bu harika Infinity Ekran gibi güzelliklerin bir anlamda içine edecek bir aksesuarı karşımıza çıkıyor.

Samsung’un iki parça orjinal Galaxy S8 Kılıfı, Yeni amiral gemisinin tüm güzelliğini çöpe atıyor.

Samsung’un 2 parçadan oluşan kılıf takımı bir çok Samsung sever kullanıcı tarafından beğenilmedi. Samsung Galaxy S8, şık çizgileri ve neredeyse çerçevesiz küçücük ekranıyla güzel mi güzel. Ancak Samsung’un, telefon için hazırladığı 2 parça koruyucu kılıflar; tarif edilemeyecek kadar yakışıksız, iki parçalı bir kapak sanki yanlış bir şeyleri düzeltme çabası varmış gibi gösteriyor.

Türkiye’de cep telefonu kılıfı denilince akla ilk gelen sitelerden MobilCadde.com’da yüzlerce Galaxy S8 Kılıf çeşidi satışa sunulmuş durumda. İçlerinden bir tanesini sipariş verip ücretsiz kargo avatajıyla sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy S8 Orjinal Kılıflar böyle görünüyor.

2 Parçalı kapak sadece S8’in zarafetini ve simetrisini ortadan kaldırmakla kalmıyor, aynı zamanda telefonunuzu belirli türden düşmelerden korumak konusunda da işe yaramayacak gibi görünüyor. Bu yüzden bunlardan birini satın almaya karar verirseniz, telefonu asla yan tarafa düşürmediğinizden emin olmak zorundasınız.

Samsung’un 2 Parçalı Galaxy S8 Kılıfı Yandan darbelere karşı koruma sağlamıyor.

Samsung’un 2 Parçadan oluşan bu kılıfları tek parçası 20 dolar gibi bir rakamdan satılması bekleniyor. 2 Parça fiyatı henüz belli değil. Ancak tek parça biraz daha az çirkin görünüyor.

Samsung KILIF işini yapamamış!

Samsung’un Orjinal kapaklarını satın almadan önce 3. parti kapak üreticilerinin çözümlerini beklemekte fayda var.

Mashable

Exit mobile version