Sosyal Medya

Android

Yapay Zeka Sahibi Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Yapay Zeka Dijital Asistan Özelliği, Galaxy S8 AI Digital Assistant Hizmeti ile birlikte gelecek,Yapay Zeka sahibi Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 için yapay zeka dijital asistan hizmeti başlatacağını duyurdu.

Samsung Galaxy S8 yapay zeka dijital asistan hizmeti ile birlikte gelecek. Samsung’un yeni odak noktası AI , Yapay Zeka hizmeti. 

Samsung pazar günü Galaxy S8 akıllı telefonu için AI Digital Assistant Hizmetini devreye alacağını duyurdu.Bu sayede dünya genelindeki Note 7 başarısızlığını başma bir model üzerinden unutturmak istiyor.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan Samsung hatırlayacağınız gibi Ekim ayonda Viv Labs’ı satın almıştı. Apple’ın Siri sesli asistant uygulamasınında ortak yaratıcısı olan şirket.

Samsung’un yeni planı AI platform, yani yapay zeka platformunu hem akıllı telefonlarına hemde akıllı ev aletleri ve giyilebilir teknoloji cihazlarına entegre etmeye çalışıyor.

Samsung’un yeni eğilimide öncelik şüphesiz Note 7’nin hurdaya çıkmasından sonra Galaxy S8 üzerinde. Bu model üzerinde yeni bir ivme kazanmak istiyor.

Yatırımcılar ve analistler Samsung’un müşterilerini tekrar geri kazanmak ve karını yukarıya çıkarmak için Galaxy S8’in çok daha güçlü olması gerektiğini söylüyorlar.

Galaxy S8 Yapay Zeka Dijital Asistan Hizmeti en önemli yardımcınız Olacak.

Samsung’un yeni yapa zeka asistan hizmetide bu anlamda bir adım olarak değerlendirmek gerekiyor. Yeni hizmetin detayları henüz paylaşılmış değil. Şirket zaten Note 7’nin batarya problemine neyin sebep olduğunu bulmaktan dolayı yeni modelin tanıtımını oldukça geciktirmiş durumda.

Yeni Özellikleri ile çok daha donanımlı olması beklenen Galaxy S8’in Şubat veya Mart 2017’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

Reuters