TeknoTalk

Samsung Galaxy S9 Kutu Görüntüsü, S9 Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 Kutu Görüntüsü Ortaya Çıktı.

Samsung Galaxy S9 Kutu Görüntüsü, S9 Özellikleri Ortaya Çıktı.

Samsung’un yeni amiral gemisi S9 ve S9 Plus’ın tanıtımı Şubat ayında Barcelona’da düzenlenecek MWC 2018 bırakılmıştı. Ancak cihazın kendisi görünmeden kutusunun arkasındaki özellikler bilgilerinin yer aldığı “kutu arkası” görüntüsü ortaya çıktı bile.

Samsung Galaxy S9 Kutu sızıntısı yeni amiral gemisinden “variable aperture camera” – değişken diyagramlı kameranın yer alacağını gösteriyor. Ayrıca, genellikle Sony’nin alanı olan süper yavaş çekim özelliğinide belirtiliyor. Çoğu zaman yeni cihazlar ile ilgili ortaya çıkan “sızıntı” diye tabir ettiğimiz görüntüler, ayrıntılı birer aldatmacadan ibaret olabilir. Ancak bazı görüntüler de vardır ki şüphe götürmeyecek cinsten oluyor. Galaxy S9 Box – Galaxy S9 Kutusu ile ilgili olan da şüphe götürmeyeceklerden birisi.

Yine bir Reddit kullanıcı tarafından ortaya atılan görüntüye göre yeni amiral gemisinin özellikleri ortaya çıktı bile.Peki bunun nihai Galaxy S9 ambalajı olduğunu varsayarsak; Samsung’un bir sonraki amiral gemisi hakkında bize ne anlatıyor?

Görünen o ki Galaxy S8‘e benzer olacak ancak bir takım yenilikler de eklenmiş görünüyor.

Samsung Galaxy S9 Kutu Görüntüsü

Samsung Galaxy S9 Kutu Arkası – Galaxy S9 Box

Kutunun üzerinde listelenen teknik özellikleri bu görüntünün gerçekten inandırıcı olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S9 Özellikleri

Elbette S9 ile çok büyük değişiklikler umanlar için bu bir hayal kırıklığıda olabilir. Bir iPhone X Özellikleri beklemek yanlış olur galiba. Elbette bu cihazın hazırladığı diğer RAM ve Depolama alanı yapılandırmalarını görmek gerekebilir. Sürümlerde yep yeni özellikler içerebilir.

Galaxy S9’un bu görüntüsü dikkate alındığında kamera tarafından değişken diyagramlı bir kamera kullanılacak. Bunun olmaması durumunda ise muhtemelen S8’in dual pixel 12 MP’lik kamerası kullanılacak.

Samsung’un kamera konusunda eli güçlü ve alternatifi çok fazla. Hatırlanacağı gibi Çin pazarına katlanabilir W2018 – flip phone – bir model başlattı. Burada kullandığı kamera; f / 2.4 diyafram açıklığı ile düşük ışık performansı için daha geniş bir f / 1.5 diyafram değeri arasında (mekanik olarak değil de dijital olarak) geçiş yapabilen bir kamera kullanılıyor.

Kutu ayrıca SUPER SLOW MOTION özelliğinden bahsediyor. Görünüşe göre, fotoğraf makinesi, Sony’nin Xperia XZ Premium ve XZ1‘in 960 fps sınırını aşan 1.000 fps’de yavaş çekimli video çekebiliyor. Ayrıca stereo Hoparlörleri AKG tarafından ayarlanmış halde geliyor. Bu neden önemli;

Samsung  yeni akıllı telefon modellerinde FM Radio Çipini aktif edeceğini duyurmuştu. S9’da da bu yönde bir değişiklik olacak ve özellikle NextRadio ortaklığı, Amerika ve Kanada modellerinde FM Hizmetininde yer alacak.

Samsung Galaxy S9 Yüz Tanıma Özelliği Var mı?

En azından bu kutu içeriği üzerinde böyle bir özellikten bahsedilmiyor. Samsung’un en yeni Exynos 9810 akıllı telefon çipi, bu tür şeyleri içerecek şekilde tasarlandığından, S9’un iPhone X benzeri yüz kimlik doğrulaması yapabileceği ve olasılıkla bir animasyon emojisi alabileceği yönünde spekülasyonlar yapıldı. Yinede S9’lar Exynos 9810 yongasını taşımayacak. Qualcomm Snapdragon 845 mobil işlemcisi ile gelecek.

Belki de yüz tanıma özelliği henüz hazır değil ya da Samsung; her iki yonga da karşılaştırmalı olarak performans yaparak karar verecek.

Tüm bu özellikler ve beklentiler önümüzdeki ay resmi tanıtım ile son bulacak. MWC 2018’de resmi olarak Galaxy S9 ve S9 Plus tanıtılacak.

Exit mobile version