TeknoTalk

Samsung Galaxy S9 Plus Çift Kamera ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S9 Plus Dual Kamera ve Özellikleri Son Sızıntıda Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S9 Plus Çift Kamera ve Özellikleri Ortaya Çıktı. Söylentilere göre yeni amiral gemisi stereo hoparlör setine sahip olacak.

Samsung; 25 Şubat’ta Barselona’daki MWC 2018 Dünya Mobil Kongresinde yeni amiral gemisi akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Ancak resmi tanıtım etkinliği öncesinde ortaya çıkan sızıntılar Galaxy S9’un üzerindeki gizemi oldukça azaltmış durumda. Neredeyse tüm özellikleri bir bir ortaya çıktı bile.

WinFuture ve Evan Blass, özellikle kameralarıyla S9’un temel özelliklerini doğrulayan sızdırılmış görüntü ve ayrıntıları bizlerle paylaştı. Elbette 6.2 inçlik S9 Plus modelinin 12 Megapiksellik arka kameraları olması gerekir. bu 5.8 inçli yeni S9 modeline göre bir donanım avantajı sağlayacaktır.

WinFuture’da yer alan haberde ise bu kameraların özellikleri özetlenmektedir. S9’daki arka kamera veya S9 Plus’taki arka kamera f/1.5 ve f/2.4 diyafram açıklığı arasında otomatik geçiş yapma özelliğine sahip olacak. Düşük ışıklı veya makro çekimler için f / 1.5 değerini seçebilir veya daha fazla sahne odaklanmak istediğinizde f / 2.4’e geçebilirsiniz. S9 Plus ‘ikincil arka kamerası f / 2.4’de kilitlenecek ve yakınlaştırılmış veya portre fotoğrafları için daha iyi sonuç verecektir.

Samsung Galaxy S9 Plus Çift Kamera

 

Elbette selfi tarafında yer alacak 8 Megapiksellik kamera Samsung taraftarlarını pek memnun etmeyebilir. Ancak süper slow motion 960FPS video desteği onu diğerlerinden farklı kılabilir. AKG-Tuned stereo Speaker ve yeni Exynos 9810 işlemci (Bazı Yerlerde Snapdragon 845) görebiliriz. Elbette yeni renk seçenekleri yer alacak.

Coral Blue, Midnight Black, Lilac Purple ve Titanyum Gri ilk seçenekler arasında ancak; bazı tonlar belirli bölgeler veya operatörler için sınırlı kalma olasılığı yüksektir.

Samsung Galaxy S9 söylentilere göre en geç 8 Mart’ta satışta olacak. Bu noktada bilinmeyen en önemli şey resmi fiyatı olacak.

Samsung Galaxy S9 Satış Fiyatı henüz açıklanmış değil!

Exit mobile version