Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S9 Tanıtım Tarihi Belli Oldu, UNPACKED 25.02.2018

Samsung Galaxy S9 Tanıtım Tarihi Belli oldu, UNPACKED 25.02.2018. Samsung Galaxy S9 Hangi Özellikler ile gelecek?

Samsung Galaxy S9’u Şubat Ayında Tanıtıyor

Samsung, 25 Şubat’ta Barselona’daki Mobile World Congress fuarında bir sonraki amiral gemisi olan Galaxy S9’u duyuracağını doğruladı.

 

Samsung Galaxy S9 Tanıtım Tarihi Belli Oldu.  Samsung, 25 Şubat’ta Galaxy S9’u Duyuruyor. Samsung bu yıl UNPACKED etkinliği davetiyelerini göndermeye başladı. Tarih mi? 25 Şubat…

Samsung yeni amiral gemisi telefonunu Mobilden sorumlu Koh’un CES 2018’de söz ettiği gibi, Barcelona’da düzenlenecek Dünya Mobil Kongresinde duyuruyor. Samsung’un twitter üzerinden yayımladığı tanıtım videosunda yeniden tasarlanmış kameranın ip uçları yer alıyor. Şirketin yeni amiral gemisinde S8’den farklı olarak değişen özelliklerden birisi değişken açıklığa  “variable aperture camera” sahip kamerası olacak.

“The Camera. Reimagined.” yazısı ile Mor’dan siyaha doğru giden görsel paylaşan Samsung, S9’un Kameranın Yeniden Tanımlandığını duyuruyor. Muhtemelen Çift kamera ile gelecek yeni amiral gemisinde kamera dışında ne gibi değişiklikler olacak. 25 Şubat’taki etkinlikte göreceğiz.

Yeni Galaxy S9’un Samsung’un sitesinde ayrıntılı olarak bulunan şirketin yeni ISOCELL sensörlerini içereceği konuşuluyor.

Dört ISOCELL sensöründen birinin, düşük ışıklı ortamlarda daha fazla ayrıntı yakalanması için; dört komşu pikselin bir büyük piksel olarak birleşmesiyle daha iyi görüntü kalitesi sağladığı söyleniyor.

Bir diğerinde hızlı otofokus özelliği olacağı ve 480 fps’de Full HD video çekimi yapılabilecek – süper-slowmotion klipleri artık çok kolay olacak..

Samsung Galaxy S9 Tanıtım Tarihi 25 Şubat, UNPACKED 25.02.2018

 

Samsung Galaxy S9 söylentilere göre; 12 Megapiksel f/1.5 ve f/2.4 aralığında otomatik geçiş yapılabilecek.

 

Samsung