Sosyal Medya

Mobil

Samsung ikinci Nesil 10 Nanometre Çip Üretimine Başladı

Samsung ikinci Nesil 10 Nanometre Çip Üretimine Başladı. Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ta bu işlemciler Kullanılacak

Samsung İkinci Nesil 10 Nanometre Çiplerin Üretimine Başladı

Samsung ikinci Nesil 10 Nanometre Çip Üretimine Başladı. Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ta bu işlemciler Kullanılacak

Samsung ikinci Nesil 10 Nanometre Çip’lerin üretimine başladı. Daha hızlı ve daha düşük güç tüketecek yeni jenerasyon çipler, yeni nesil Qualcomm işlemcilere güç verebilir.

Samsung, ikinci nesil 10 nanometre çiplerinin üretimine başlayarak, mevcut akıllı telefonunuzun kısa bir süre sonra yenilenmesi gerektiğinin farkında.

ikinci nesil 10 Nanometre işlemciler – Dubbed 10-nanometre LLP, Yüzde 10 daha yüksek performans, yüzde 15 daha az güç tüketimi gerçekleştirecek.

Yeni ikinci nesil 10 nanometre çip ‘ler Qualcomm’un bir sonraki muhtemelen Snapdragon 845 modelinde ve Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 + amiral gemisi modelinde kullanılacak.

Yeni 10 nanometre LPP yongalarının, Samsung’un mevcut LPE plakaları ile aynı şekilde üretildiği bildirildi; bu nedenle, tam seri üretim için neredeyse hiç gecikme beklenmiyor. Samsung ikinci nesil 10 nanometre işlemcilerile birlikte 8 nanometre işlemciler içinde çalışmalara devam ediyor.

Samsung


Samsung ikinci Nesil 10 Nanometre Çip