Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Samsung QLED Alternatifi, Samsung MU Serisi 4K TV’lerini Duyurdu

Samsung QLED Alternatifi, Samsung MU Serisi 4K TV'lerini Duyurdu. Samsung QLED 4K TV'leri Pahalı Bulanlara yeni Alternatif Samsung MU Serisi

Samsung QLED Alternatifi, Yeni MU Serisi 4K TV’lerini Duyurdu!

Yeni Samsung MU Serisi 4K TV’ler!

Samsung QLED 4K TV’leri tartışmasız mükemmel nitelikte televizyon keyfi sunuyor. Ancak iş fiyatlarına gelince en düşük modelini bile 2500$’dan başlıyor. Bu fiyatlarla bir çok kullanıcının Samsung QLED TV sahibi olması biraz zor.

Neyse ki üzülmeyin, Samsung QLED Alternatifi yeni bir 4K TV Serisini duyurdu.

Yeni Samsung MU Serisi 4K TV’ler

Yeni Samsung MU Serisi 4K TV’ler daha düşük bütçeler ile yine 4K TV keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz bir fırsat sunuyor olacak. Samsung’un akıllı 4K (Ultra HD) TV modelleri arasında yeni MU serileri, Vizio’nun yeni 4K ürünlerinden çok daha ucuz olacak.

Yeni Samsung MU Serisinde en küçük 40 inç modeli ve 549$’dan başlayan fiyatlarla satılacak 4 modele sahip olacak.

Yeni MU serisindeki 4 modelde HDR uyumlu olacak ve Yazılım olarak Samsung’un en yeni akıllı TV kullanıcı arayüzüne sahip olarak gelecek.

 

Samsung MU Serileri Nelerdir?

Samsung MU 6 (40 ile 75 inç arası), ondan daha gelişmiş ve daha geniş renk yelpazesine sahip Samsung MU 7 Serisi (40 ile 65 inç arasında), MU 8 Serisi (49 – 82 inç) daha fazla renge sahiptir ve çok daha üst düzey görüntü kalitesine sahip.

MU 9 Serisi, yansımasız kaplamasıyla, bir milyondan fazla renk ve aşırı kontrast ile en gelişmiş model serisine sahip, ancak doğal olarak diğerlerinden çok daha pahalı.

55 ile 75 inç’lik modeller 1.999$’dan başlayan fiyatlarla Samsung’un QLED serisinden biraz daha uygun fiyatla sunuluyor.

Samsung