Sosyal Medya

Donanım

Samsung Nautlius, Intel İşlemcili LG G6 Kameralı Yeni Chrome OS Tablet

Samsung Nautlius, Intel İşlemcili LG G6 Kameralı Yeni Chrome OS Tablet Hazırlıyor. Samsung Nautlius hem intel işlemcili hemde Sony Kameralı

Samsung İleri Teknoloji Ürünü Kameralı Chrome OS tabletini Hazırlıyor

Samsung, Intel İşlemcili LG G6 Kameralı Yeni Chrome OS Tablet Hazırlıyor. Nautlius LG ile aynı kameraya sahip olacak. Samsung Nautlius geliyor.

Samsung’un Chromebook’lar konusunda her zaman başarılı olduğunu söylemek zor. Ancak gerektiğinde çok daha iyisini yapabileceğini göstermekten de geri kalmıyor. Chrome Unboxed kasım ayı ipuçlarını takip ederek, Samsung’un detachable – ayrılabilir yeni Chrome OS tableti “Nautlius” un varlığını doğrulayan kod referanslarını keşfetti.

Samsung Nautlius, Windows eşdeğeri gibi 7. Nesil Intel Core yonga kullanıyor gibi görünsede kodlar; LG G6‘da kullanılan Sony IMX258 kameranın varlığına işaret ediyor. Bir çok Chromebook’un 720p kameraya sahip olduğunu düşünürsek; bu gerçekten kullanmaktan zevk alacağınız bir iyi kameralı Chrome OS cihazı olabilir.

Samsung Nautlius, Intel İşlemcili LG G6 Kameralı Yeni Chrome OS Tablet

Samsung Nautlius CES 2018’de Gösterilebilir

Çıkarılabilir  – Ayrılabilir Tasarım bunun 12 inçlik veya daha küçük bir ekranla nispeten kompakt olacağını gösteriyor. Ancak bu konuda kesinlik henüz yok. Ocak ayında Nautlius’u CES 2018’de görme ihtimalimiz var ancak bu da kesin değil. Bir de işin fiyat kısmı var tabi.

Intel yongalarının kullanımı, bunun giriş seviyesi bir cihaz olmayacağını gösteriyor ancak Nautilus’un Pixelbook gibi üst düzey Chrome OS makineleri ile rekabet edip etmeyeceği ya da önemli ölçüde daha düşük bir fiyatı hedefleyip hedeflemeyeceği bilinmiyor.

Fiyat ne olursa olsun, hem Google yazılımını hem de makul derecede güçlü bir donanıma sahip bir Surface tarzı tablet istiyorsanız, bu ileride ilk seçenek olabilir.