TeknoTalk

Samsung Notebook 9 (2018), Dört Yeni Modelle CES’e Geliyor

Samsung Notebook 9 Serisini Yeniliyor, Macbook ve Surface ile Rekabet Etmek istiyor

Samsung Notebook 9 2018, Dört Yeni Modelle CES’e Geliyor.

Samsung Notebook 9 Serisi, bir kalemle donatılmış 2’si bir arada ve dört tane ince ve hafif dizüstü bilgisayar ile CES’e geliyor.

Geçen yıl Samsung’un Notebook 9 dizüstü bilgisayarı, önemli şeyleri doğru bir şekilde sağlayan standart bir ince ve hafif tasarımıyla belki de bir çok şeyi  basit tuttu. Öyle ki yüksek çözünürlüklü ekran ve spor tasarım gibi gösterişli özelliklere sahip değildi.

Bu yılın başlarında ise Pro Sürümüyle, 2’si bir arada tablet kullanımı için katlanır bir menteşe tasarımı ve kalem eklendi.

Teknoloji devi şimdi ise Notebook 9 Serisini Macbook ve Surface ile rekabet edecek bir seviyeye çıkarmak için 2018’de dört yeni modelle seriyi yeniliyor.

Yeni Notebook 9 Kalemi, “dikkatle tasarlanmış” 2’si bir arada bir hibrid dizüstü / tabletle gitmek için dahili batarya içermeyen S Kalem kalemi ile Yüzey aygıtlarını kullanmaya hazır.

13 inçlik cihazlar 8. nesil Intel Core i7 işlemci ile birlikte geliyor; 16GB’a kadar RAM ve 512GB’a kadar depolama alanı ile birlikte “Metal12” magnezyum alaşım alaşımı sayesinde sadece 2,2 pound – yaklaşık 1 kg ağırlığındadır.

Galeri: Samsung Notebook 9 (2018) | 6 Foto

 

 

Üç yeni Dizüstü Samsung Notebook 9 bilgisayarı daha tanıdık bir görünüme sahip ayrıca; 13.3 veya 15 inç boyutlarında mevcuttur. Bunlar 1 TB’ye kadar depolama alanı içerebilir ve 15-inç modelinde ayrı grafik kartı seçeneği seçilebilir; ancak Pen’in CPU ve RAM seçenekleri ortak.

Tüm modeller parmak izi sensörü, Windows Hello Desteği ( 9 Pen içerisinde yüz tanıma için IR taraması içerir) ve yalnızca 15 inç modeli Thunderbolt bağlantısına sahip.

CES 2018’de bu yeni Samsung Notebook 9 2018 hakkında çok daha fazla detaylar göreceğiz. Fiyat ve Kesin Çıkış tarihi hakkında bilgi yok. Ancak Amerika’da ilk çeyrekte satışa sunulacak.

Samsung Notebook 9 (2018)


Samsung Notebook 9 (2018) 4 Yeni Modelle CES 2018’e geliyor.

Exit mobile version