Sosyal Medya

Tablet

Samsung Supersized Galaxy View Tablet Böyle Görünüyor!

Samsung Supersized Galaxy View Tablet Böyle Görünüyor!

Samsung’un 18.4-inçlik koca oğlanı hakkında tam bir referans noktası olmadan neye benzediğini ve rakipleri ile ilgili net bir kıyaslama yapmak için biraz erken.

Fakat neye benzediğini merak ediyorsanız. Evleaks’in yayınladığı görsele bir göz atmak isteyebilirsiniz.

galaxyview

Güney Koreli üretici Eylül ayında Microsoft’un Surface Book’una ve Apple’ın iPad Pro’suna rakip olarak çıkaracağı ürün yanlışlıkla satış listesine konunca kullanıcılara bir kaç ip ucu vermişti.
32 GB’lık versiyonunun 600$’dan satılması beklenen ürün ile ilgili Teknik özelliklere baktığımızda ise 1.6 GHz saat hızında çalışan Exynos 7580 çip setini görüyoruz. 2 GB sistem belleği ve 32 GB depolama alanı da tablete eşlik ederken MicroSD slotu sayesinde depolama alanının 128 GB’a kadar yükseltilmesi desteklenmiş. Ön kısımda görüntülü görüşmeler için 2.1 MP Full HD video kaydı yapabilen bir kameraya yer verilirken arka kısımda ise kamera bulunmuyor.

gsmarena_003

3G Wifi ve Wifi şeklinde iki farklı model ile çıkacak Galaxy View Cat.6 LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.1 ve GLONASS destekli GPS gibi özelliklere de sahip. 5700 mAh batarya kapasitesine sahip Galaxy View bu kapasiteyle birlikte 8.5 saat video oynatma süresi vadediyor.

gsmarena_002

Evleaks’ın paylaştığı görsel ile artık Galaxy View’in tam olarak neye benzediğini görebiliyoruz.