Sosyal Medya

Mobil

Samsung ‘un, Galaxy S6 İçin Yayınladığı Yeni Reklam

Samsung'un 2015 yılı amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için yayınladığı yeni reklam filmi, modellerin geniş açılı ön kameralarına vurgu yapıyor.

Samsung’un 2015 yılı amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için yayınladığı yeni reklam filmi, modellerin geniş açılı ön kameralarına vurgu yapıyor.

Samsung’un 2015 yılı amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, teknoloji severler tarafından gerek tasarımı gerekse donanım özellikleri bakımından oldukça beğenildi.

Güney Koreli üretici ise bu ilgi azaltmamak adına yeni reklam filmleri çekerek telefonun dikkat çeken özelliklerini vurgulayarak gündemde kalmayı hedefliyor.

Samsung’un yayınladığı yeni reklam filmi ise son zamanlara damgasını vuran özçekimi (selfie) kendisine konu edinmiş durumda. Özçekim popülerleştiği günden beri üreticiler ön kameraya verdikleri önemi arttırırken Samsung ise bu önemi güzel bir reklam filmiyle tüketicilere aktarmış.

galaxy-s6-edge_feature_front-camera

5 Megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamerası ile dikkat çeken Galaxy S6, ayrıca kameranın sahip olduğu 120 derecelik geniş açıyla rakiplerinin önüne geçiyor.

Reklamda insanların selfie çubuğuyla bile kadraja sığamadığı gösterilirken Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘in geniş açılı ön kamerasıyla hiç bir sıkıntı yaşamadan resmin çekilebildiği görülüyor.

Tabi her Samsung reklamında olduğu gibi Güney Koreli üretici bu reklamda da olmazsa olmazı olan Apple‘a taş atmayı ihmal etmemiş. Videoda kullanılan telefonlardan birisinin de iPhone 6 olduğu göze çarpıyor.

Sizleri Samsung’un yeni reklamıyla baş başa bırakalım.

https://www.youtube.com/watch?v=yp35MCLH0-0