Sosyal Medya

Android

Samsung’un iPhone İle Dalga Geçtiği Videolar Yayınlandı.

Samsung bu reklam türüne bir örnek olarak en büyük rakibi Apple şirketinin İphone 6 serisine göndermeler yaptığı iki adet promo yayınladı.

Samsung, İphone 6 ile Dalga Geçtiği Galaxy S6 Edge Promo Videosu

Ülkemizde son zamanlarda popüler olan karşılaştırmalı viral reklam, Amerika’da rakiplerin birbirlerine mesajlar yolladığı ve dikkat çeken önemli reklam türleri arasındadır. Samsung bu reklam türüne bir örnek olarak en büyük rakibi Apple şirketinin İphone 6 serisine göndermeler yaptığı iki adet promo yayınladı. Her iki video’da ise verilen mesajlar aynı “daha büyük” ve “Her akıllı telefon aynı yaratılmamıştır.”

İlk video’da yeni samsung modeli Galaxy S6 Edge‘nın neler yapabileceğini gösteriyor. Galaxy kenarın neler yapabileceğini kavisli ekranı, kenar kutu özellikleri, metin mesajları, en sevdiğiniz kişiler, çağrılar, haberler, hava durumları vb. aynı zamanda Samsung’un ne kadar hızlı olduğunu vurgularken en azından İphone’un titreşim özelliğini hatırlatmayı unutmuyor.

İkinci video’da ise dahili kablosuz şarj etme özelliğini tanıtırken bu özelliğin tüm telefonda olmaması üzücü olduğunu vurgularken gelişmiş ön kameranın geniş açılı çekimleri ile daha kaliteli çekimler ortaya çıkartacağını vurguluyor.

Her iki önemli firmanın atışmalarını izlemek oldukça eğlenceli olacak gibi gözüküyor, şuan ise iphone’nun yeni bir video ile Samsung’a ne mesajlar vereceği merak konusu.