Sosyal Medya

Samsung

Samsung’un Son Üç iPhone Modeline Cevabı Nasıl Olacak?

Samsung'un Son Üç iPhone Modeline Cevabı Nasıl Olacak? Samsung Galaxy S9: Unpacked 2018'den Neler Bekliyoruz?

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus Modeli Yarın Resmi Olarak Tanıtılmaya Hazır!

Samsung’un Son Üç iPhone Modeline Cevabı Nasıl Olacak? Unpacked 2018’den Neler Bekliyoruz?

Söylentiler, sızıntılar artık yarın son buluyor ve beklenti yaratan tüm özellikler umarız doğru çıkar. Samsung Galaxy S9, Unpacked 2018‘den Neler Bekliyoruz?

Samsung, en son amiral gemisini Galaxy S9’u piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Neyse ki, 25 Şubat’taki gelişmeleri duymak isteyen herkes için büyük gün öncesi sızıntılar ve kusurlar gibi sıkıntılar yaşanmadı. Barselona’daki büyük güne şirket hazır.

 

 

Samsung Galaxy Serisiyle son üç iPhone’a “iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus” karşı nasıl bir cevap verecek! Unpacked 2018’den Neler Bekliyoruz?

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’a Merhaba Diyeceğiz!

WinFuture ve Evan Blass, özellikle kameralarıyla S9’un temel özelliklerini doğrulayan sızdırılmış görüntü ve ayrıntıları bizlerle paylaşmıştı. Elbette 6.2 inçlik S9 Plus modelinin 12 Megapiksellik arka kameraları olması gerekir. bu 5.8 inçli yeni S9 modeline göre bir donanım avantajı sağlayacaktır.

WinFuture’da yer alan haberde ise bu kameraların özellikleri özetlenmekteydi. S9’daki arka kamera veya S9 Plus’taki arka kamera f/1.5 ve f/2.4 diyafram açıklığı arasında otomatik geçiş yapma özelliğine sahip olacak. Düşük ışıklı veya makro çekimler için f / 1.5 değerini seçebilir veya daha fazla sahne odaklanmak istediğinizde f / 2.4’e geçebilirsiniz. S9 Plus ‘ikincil arka kamerası f / 2.4’de kilitlenecek ve yakınlaştırılmış veya portre fotoğrafları için daha iyi sonuç verecek.

Samsung Galaxy S9 Plus Çift Kamera

Samsung'un Son Üç iPhone Modeline Cevabı Nasıl Olacak?

 

Elbette selfi tarafında yer alacak 8 Megapiksellik kamera Samsung taraftarlarını pek memnun etmeyebilir. Ancak süper slow motion 960FPS video desteği onu diğerlerinden farklı kılabilir. AKG-Tuned stereo Speaker ve yeni Exynos 9810 işlemci (Bazı Yerlerde Snapdragon 845) görebiliriz. Elbette yeni renk seçenekleri yer alacak.

Coral Blue, Midnight Black, Lilac Purple ve Titanyum Gri ilk seçenekler arasında ancak; bazı tonlar belirli bölgeler veya operatörler için sınırlı kalma olasılığı yüksektir.

 

Peki Fiyatı?

Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatı 997 EURO, Hiçte Ucuz Olmayacak!

 

Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatı

Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S9 ve S9 Plus’ın Satış Fiyatı?

Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatı 997 EURO, Hiçte Ucuz Olmayacak!  Samsung’un yeni amiral gemisinin MWC 2018’de “Unpacked Etkinliği” gerçekleştirilecek resmi tanıtımından bir kaç gün önce belki de en önemli ayrıntı ortaya çıkmıştı.

Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatı ve Galaxy S9 Fiyatı !

  • Samsung Galaxy S9 Fiyatı 841 Euro
  • Samsung Galaxy S9 Plus Fiyatı 997 Euro

Evan Blass tarafında ortaya çıkarılan Satış fiyatları tüketicilerde biraz hayal kırıklığı yaratacak. Belli ki Samsung’un yeni amiral gemisi hiçte ucuz olmayacak. 1000 Dolarlık iPhone fiyatı ciddi tartışma konusu olmuşken 1000 Euro’luk Galaxy S9 Plus bize ne sunacak? gerçekten merak ediyorum.

Samsung’un Son Üç iPhone Modeline Cevabı Nasıl Olacak? Birlikte Göreceğiz. 

Yeni Galaxy S9 Canlı Yayın, Samsung UNPACKED 25.02.2018 Etkinliği

Galaxy S9 Canlı Yayın 25.02.2018’de !

Galaxy UNPACKED

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz
25 Şubat 2018, saat 20:00’de

ŞİMDİ KAYDOLUN