Sosyal Medya

Otomobil

SEAT’tan Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası, 50 Bin TL için 24 Ay Sıfır Faiz

SEAT’tan Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası, 50 Bin TL için 24 Ay Sıfır Faiz. 50.000 TL için 24 ay yüzde 0 faiz kampanyası Şubat ayı sonuna kadar

Seat’ın Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası Büyük Bir Fırsat!

SEAT’tan Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası, 50 Bin TL için 24 Ay Sıfır Faiz. Hangi modellerde geçerli?

SEAT markası Volkswagen Doğuş Finansman A.Ş. (VDF) – SEAT Finans ile birlikte, SEAT Leon dizel otomatik modellerinde yüzde 0 faiz kampanyası sunuyor. Leon ve Leon ST’nin dizel otomatik modellerinde 50.000 TL için 24 ay yüzde 0 faiz kampanyası Şubat ayı sonuna kadar tüm SEAT Yetkili Satıcıları’nda geçerli.

SEAT’ın amiral gemisi Leon’da büyük fırsat!

SEAT’ın tarihindeki en başarılı ve en popüler modellerinin başında gelen ve ODD (Otomobil Distribütörleri Derneği) verisine göre 2017 yılında segmentinin en çok tercih edilen ikinci otomobili olan Leon; çok cazip kredi kampanyası ile Şubat ayı sonuna kadar SEAT Yetkili Satıcılarında Leon severleri bekliyor.

115 HP gücündeki, dizel otomatik Leon ve Leon ST modellerinin tüm donanım versiyonları 50 bin TL’ye 24 aya yüzde 0 faiz oranı ile satışa sunuluyor.

SEAT’tan Yüzde Sıfır Faiz Kampanyası, 50 Bin TL için 24 Ay Sıfır Faiz

Toledo’ya da yüzde 0 faiz kampanyası!

SEAT’ın konfor, geniş iç hacim ve düşük yakıt tüketimi özelliklerini buluşturan Toledo’nun;1.4 TSI 125 HP Style DSG modeli de yüzde 0 faiz kampanyası dahilinde satışa sunuluyor. 2017 model Toledo 1.4 TSI Style DSG modeli 25 bin TL’ye; 24 aya yüzde 0 faiz fırsatıyla Şubat ayı sonuna kadar SEAT Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

Seat