Sosyal Medya

Sosyal Medya

Sevgilinin iPhone 6 ’lı İntikamı!

İntikamını 9 Adet iPhone 6'nın üzerine kazıyarak alan sevgili, sosyal medyayı salladı.

İntikamını 9 Adet iPhone 6’nın üzerine kazıyarak alan sevgili, sosyal medyayı salladı.

Haberin kahramanı olan Çinli arkadaşımız (ismi açıklanmamış), geçen sene eylül ayında kız arkadaşı tarafından terkedilmiş. Terkedilme sebebi ise oldukça acıklı; kız arkadaşı Iphone 6 uğruna, kahramanımızın arkadaşıyla işi pişirmiş. Olayın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra, kendi Weibo (Çin’de kullanılan bir sosyal medya sitesi) hesabında şu fotoğrafları paylaşmış:

İntikam02

“Geçen sene Eylül ayında, beni bir Iphone 6 için terkedip, arkadaşımla beraber oldun. Beni hor gördüğün için teşekkür ederim. Bu sayede çok çalışıp, başarılı olabildim. Ayrılığımızın ilk yıldönümünde, sana dokuz tane Iphone 6 sunuyorum, kadersiz ilişkimizin arkasından yas tutmak için…”

Bu fotoğraflar anında olay olmuş tabi, 15.000’in üzerinde paylaşım almış. Tabi ki bu acıklı hikayeyi herkes “yemiyor”, yapılan yorumlar oldukça acımasız. Özellikle üzerinde durulan soru ise, üzerine aşk destanı kazınmış bu dokuz Iphone, neden bir arada değil de ayrı ayrı fotoğraflandı? Çoğu kişi de, bu dijital Monte Cristo Kontu’nun 9 farklı ekran koruyucusunu kazıyıp, sırayla aynı telefonun üzerine yapıştırarak fotoğrafları çektiği görüşünde birleşiyor. Fakat benim favori yorumum ise bu: “Senin gibi salağı terk ettiği için kız çok şanslı!”