Sosyal Medya

Yazılım

Skype Gömülü Uygulama Olarak Geliyor

>Sony firmasının geliştirmiş olduğu Xperia Z4 Tablet ve LG Tablet'ler neredeyse 2015'in ikinci yarısından itibaren içerisinde Skype yüklenmiş olarak raflarda yerlerini alacaklar.

Sony firmasının geliştirmiş olduğu Xperia Z4 Tablet ve LG Tablet’ler neredeyse 2015’in ikinci yarısından itibaren içerisinde Skype yüklenmiş olarak raflarda yerlerini alacaklar.

Sony firmasının geliştirmiş olduğu Xperia Z4 Tablet ve LG Tablet’ler neredeyse 2015’in ikinci yarısından itibaren içerisinde Skype yüklenmiş olarak raflarda yerlerini alacaklar. Geliştirilen ürünlerin üzerilerinde aynı zamanda Microsoft Office yazılımları da yer alacak.

Microsoft firmasının Android tarafında yapmış olduğu ataklar devam ediyor. Günümüze kadar yaklaşık olarak 31 Android tablet firmasıyla anlaşma imzalayan yetenekli yazılım devi pek çok uygulamasını tablet içerisinde hazır olarak kullanıma sokmayı hedefliyor. Firma bu süreç içerisine ilk olarak Skype hizmetinden yararlanarak sohbet uygulamasının stok uygulamalar listesine koydu. Şuanlık yetenekli sohbet uygulaması sadece iki cihaz üzerinde yer alacak. Özellikle iş adamların hoşuna giden uygulama son zamanlarda oldukça fazla popülerliğe sahip.