Sosyal Medya

Yazılım

Skype Güncellemesi Android Wear’i de Kapsıyor

En son Skype güncellemesi Skype 6.4, Apple Watch’un ardından Android Wear kullanıcılarına da sunuldu.

En son Skype güncellemesi Skype 6.4, Apple Watch’un ardından Android Wear kullanıcılarına da sunuldu.

Microsoft, halihazırda kullanımda olan birçok iPhone uygulaması için Apple Watch desteği de sunmakta oldukça hızlı davranmıştı. Bu yılın başlarında, Apple Watch için sunulan Skype uygulamasının ardından, Microsoft şimdi de aynı hizmeti Android Wear kullanıcıları için de kullanıma sunuyor.

En Skype sürümü Skype 6.4, söz konusu güncellemeyle Android Wear kullanıcılarına mesajlaşma, yeni Skype Moji’leri ve aramalara doğrudan akıllı saat üzerinden cevap verme ya da geri çevirme gibi yeni özellikler getiriyor.

Aramalara dair yapılan bu güncelleme aslında yeterince kullanışlı olmasa da, Microsoft’un Android Wear üzerinden Skype mesajlarına cevap verme özelliği sunması oldukça önemli. Yeni güncellemeyle birlikte doğrudan bileğinize konuşabiliyor, kolaylıkla Skype Moji’leri gönderebiliyor ya da bir Skype bağlantısına yanıt vermek için önceden hazırlanmış kısa bir yazılı karşılığı kullanabiliyorsunuz.

Aramalar üzerinde kullanıcılara sunulan kontrol de basitçe bir aramayı kabul ya da reddetmek, ertelemek ya da devam etmekte olan bir görüşmeyi durdurmak gibi olanaklar sunuyor.
Android Wear kullanıcıları, Skype uygulaması için kullanıma sunulan bu en son güncellemeyi Google Play Store üzerinden indirebilirler.