Sosyal Medya

Donanım

Sony Dünyanın En Hızlı SD Kartı SF-G’yi Baharda Piyasaya Sunuyor

Sony Dünyanın En Hızlı SD Kartı SF-G'yi duyurdu. SF-G 299 MB/s hızla veri yazabiliyor. Fotoğrafçılar ve 4K video meraklıları yaşadı!

Sony Dünyanın En Hızlı SD Kartı SF-G’yi Baharda Piyasaya Sunuyor!

Sony dünyanın en hızlı SD kartı SF-G’nin 299 MB/s hızla veri yazabildiğini açıkladı. Bu haber Fotoğrafçılar ve 4K video meraklılarını oldukça sevindirecek!

Sony, SF-G serisi SD kartların baharda piyasaya sunulacağını açıklandı. Yeni ürün piyasaya sürüldüğünde 299 MB/s’lik maksimum yazma hızına sahip olan SD kart şirkete ”Dünyanın en hızlı SD kartı”ünvanını kazandırıyor…

Sony SF-G Serisi!

Kartlar 32GB, 64GB ve 128GB boyutlarında depolama alanı sunarken; yüksek üst okuma hızı 300 MB / s. Hız öncelik taşır; bu nedenle kartlar uyumlu donanımdaki artan aktarım hızları için karta ikinci bir bağlantı sırası ekleyen UHS-II arayüzünü de desteklemektedir. SF-G serisi, önündeki herhangi bir karttan daha fazlasını sunarak hızlı çekim özellikli kameraları sorunsuz bir şekilde ele almanın yanı sıra; 4K video ve diğer teknik açıdan zorlayıcı kullanımları yakalayabiliyor.

Sony, muazzam hızdan tam olarak yararlanmak için özel bir kart okuyucu sunacağını açıkladı ve böylece kullanıcılar dosyalarınızı bilgisayarlarına hızlı bir şekilde aktarabilecek. Sony’nin dosya kurtarma yazılımıyla uyumlu olmasının yanı sıra, bu SD’ler ayrıca su geçirmez, ısıya dayanıklı, darbeye dayanıklı ve X-Ray korumalıdır.

Karşılaştırma için, B & H Photo Video, SanDisk’in Extreme PRO UHS-II serisi ve Lexar’ın Professional 2000x UHS-II serisi bugünkü en hızlı SD kart hatlarından 300 MB / s okuma hızına ve 260 MB’lık yazma hızına ulaşabildiğini söylüyor. / S. 32GB SanDisk Ultra Sınıfı 10 SDHC UHS-I, Amazon’un en çok satan kartı olan daha sıradan bir kullanıcı için, okuma ve yazma hızları için 80 MB / s ile başa çıkmaktadır.

Sony, bu kartlar için fiyat açıklamasını henüz yapmadı, ancak sözü edilen SanDisk kartının 32GB’lık versiyonu yaklaşık 60 dolara satılmaktadır. SF-G kartları teknik olarak daha üstün olsa da, onlardan biraz daha ucuz olmasını bekleyin.