TeknoTalk

Sony’den Yeni G Serisi CFAST 2.0 Hafıza Kartları, 32GB, 64GB, 128GB

Sony, Pro hafıza kartı ürün gamını yeni CFast yelpazesi ile tamamlıyor

Sony’den Yeni G Serisi CFAST 2.0 Hafıza Kartları, 32GB, 64GB, 128GB.

Sony bugün, profesyonel fotoğrafçıların ve video üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış yüksek performanslı CFast hafıza kartlarını tanıttı. Yeni G Serisi CFast, en son teknolojiye sahip DSLR ve 4K sinema kalitesinde yayın kameralarının sürekli artan yeteneklerine, 510MB/s’e varan yüksek yazma hızları ve 530MB/s’e varan okuma hızları sunarak yanıt veriyor.

Kıdemli Avrupa Ürün Müdürü Romain Rousseau;

“Profesyonel dahili SSD’ler, XQD ve SxS kartlarının yanı sıra, dünyanın en hızlı SD kartını da içeren, oturmuş bir yelpazeye katılan yeni CFast modelleri, Sony’nin profesyonel hafıza kartı çözümlerindeki lider konumunu daha da güçlendirerek, çekim deneyimini iyileştiriyor ve iş akışını optimize ediyor” dedi.

Sony’den Yeni G Serisi CFAST Hafıza Kartları Profesyonel Fotoğrafçılara Özel Yazma hızı

Profesyonel fotoğrafçılar, RAW gibi yüksek çözünürlüklü görüntülerin kesintisiz çekimi için daha yüksek hızlar talep ediyor. G Serisi, mevcut CFast kartları açık ara farkla geride bırakan 510MB/s’ye varan yazma hızı ile RAW’ın yüksek hızlı kesintisiz çekimini destekleyerek, üst düzey DSLR fotoğraf makinelerinin yeteneğini de en üst düzeye çıkarıyor.

VPG130 desteği ile güvenilir 4K video kayıt desteği

Yeni G Serisi CFAST Hafıza Kartları; ultra hızlı yazma hızının yanı sıra Sinema kalitesi veya yüksek bit hızlı 4K videonun güvenilir kaydı için VPG130’u da destekliyor. 130MB/s minimum sürekli yazma hızının güvence altına alınmasıyla Sinema RAW light modu gibi profesyonel kalite 4K videoların istikrarlı kaydı için ideal bir araç haline geliyor.

Ultra etkili iş akışı için, süper hızlı okuma hızı

Etkin iş akışı, zorlu ortamlarda, sıkı teslim tarihleri ile çalışan profesyonel fotoğrafçılar ve video grafikerler için hayati önemde. 530MB/s gibi son derece yüksek bir okuma hızına sahip G Serisi CFast, RAW dosyalarını; 4K video görüntülerini ve yüksek çözünürlüklü görüntüleri kişisel bilgisayara aktarmak için gerekli zamanı önemli ölçüde azaltıyor.

Güç ve güvenilirlik için tasarlandı

Düşme, titreşim, şok ve sertlik testinden geçen yeni CFast kartları, birçok farklı lokasyonda çekim için son derece uygun. Çok geniş bir sıcaklık aralığında güvenilir şekilde çalışıyor ve statiğe karşı da son derece dayanıklı. Sert bir kılıf ve yanlışlıkla silinen RAW görüntüler gibi fotoğrafların ve videoların kurtarılması için birlikte verilen Sony File Rescue yazılımı ile profesyoneller en zorlu koşullarda dahi güvenle çekim yapabilirler.

Yeni G Serisi CFAST 2.0 Hafıza Kartları Satış Fiyatları

Yeni G Serisi CFast 2.0 hafıza kartları, 2018 yılının ilk çeyreğinden itibaren; 32GB (CAT-G32), 64GB (CAT-G64) ve 128GB (CAT-G128) kapasitelerinde temin edilebilecek.

Sony CFast

Exit mobile version