Sosyal Medya

Genel

Sony’nin Hack’lenmesi Film Oluyor!

2014 yılı sonunda yaşanan ve Sony'yi zor durumda bırakan hack olayları bir kez daha gündemde!

2014 yılı sonunda yaşanan ve Sony’yi zor durumda bırakan hack olayları bir kez daha gündemde!

Kuzey Kore’nin 2014 yılı sonunda Sony’yi hack’lemesinin etkileri halen devam ediyor. Şimdi de, Sony’nin hack’lenmesi olayı ile ilgili bir komedi filminin çekileceği haberi yayılmaya başladı. Hatırlanacağı gibi Sony’yi vuran hack olayının başrolünde yine bir film, The Interview bulunuyordu.

Bu filmin, eğer çekilirse, Koreliler’in hışmına uğrayıp uğramayacağı merakla bekleniyor. Ama büyük bir ihtimalle, yeni bir hack krizi ile karşı karşıya kalınması büyük ihtimal…

En başta bunun sıradan bir komedi filmi ve hatta The Interview için komik bir ikinci film olabileceği düşüncesi oluşsa da, Hollywood Reporter’ın söylediğine göre film, Sony hack olaylarını derin bir şekilde inceleyecek ve hatta hack saldırılarının arkasındaki kişileri açığa çıkarmaya çalışacak. Tabi tüm bunların, bir komedi filmi ile nasıl bağlanacağı şimdilik bilinmiyor.

Hack saldırısını üstlenen Guardians of Peace’in kim olduğu bugün halen tam olarak belirlenebilmiş değil ve bu saldırının, hoşnut olmayan bir Sony çalışanından kaynaklandığı da söylentiler arasında.