Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Spotify 50 Milyon Ücretli Abonesi’ne Kavuştu!

Spotify 50 Milyon Ücretli Abonesi'ne Kavuştu! Büyüme Hızı Muhteşem. Spotify müzik işinde liderliği kaptırmaya hiç niyeti yok. DETAYLAR!

Spotify’in şu anda 50 Milyon ücretli abonesi var!

Spotify, müzik işinde liderliğini kaptırmaya niyetli değil, şirket yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor ve bugün Spotify 50 milyon abone sayısının bir başka kilometre taşına vurduğunu açıkladı.

Apple’ın pazara girmesi ile büyüme hızında ciddi yavaşlama beklenen hatta akibeti konusunda soru işaretleri olan Spotify geri adım atmıyor.

Spotify

Geçen Mart ayında açıkladığı 30 milyon abone sayısının ardından Eylül ayında 40 milyona ulaşmıştı. Bugün itibariyle Spotify 50 milyon abone sayısına ulaşarak şirket için etkileyici bir büyüme performansı söz konusu.

Spotify 50 Milyon Ücretli Abone!

Spotify 50 Milyon Abone

Elbette bu ücretli abone sayısı bunlara birde ücretsiz kullanan abonelerini eklerseniz bu sayı 100 Milyondan fazlasına çıkıyor. Yani bir o kadar da yeni ücretli abone potansiyeline sahip.

Rakiplerine göre Spotify hala açık ara lider. Apple Music ile pazara hızlı bir giriş yaptı. En son açıklanan rakamlarda 20 Milyon abonesi vardı. Bu rakamlar dikkate alınacak olursa hala kat edilmesi gereken yol var Apple Music için. Bu arada Tidal‘de geçtiğimiz günlerde 1.1 Milyon aboneyi geride bırakmıştı. Bu yarışın oldukça uzağında olduğu söylenebilir.