Sosyal Medya

Genel

Spotify Video Süprizi Yapabilir!

Spotify alanını genişletiyor. İddialara göre, ülkemizde de hizmet veren servis bu ay video akış hizmetlerine de başlayacak.

İsveçli abonelik tabanlı müzik servisi Spotify alanını genişletiyor. İddialara göre, ülkemizde de hizmet veren servis bu ay video akış hizmetlerine de başlayacak.

İsveç merkezli müzik akış servisi Spotify büyümeye devam ediyor. Mobil dünyada kullanıcılar tarafından beğenilerek kullanılan servis ülkemizde ve dünya çapında “premium” abonelik sayısını da giderek artırıyor. Masaüstü cihazlardan ücretsiz, sınırsız ve özgürce dinleme olanağı sağlayan Spotify, mobil cihazlarda ücretsiz olarak karışık dinleme, abonelik ile özgür dinleme olanağı sunuyor.

Video servisi mi geliyor?

Müzik alanında başarıyı yakalayan servisin yeni hedefi ise video akışı. Dünyaca ünlü The Wall Street Journal gazetsinin haberine göre, Spotify bu ay içerisinde video desteği de sunabilir. Kullanıcılara sunulacak videolar arasında, dinledikleri müzikler, beğendikleri sanatçılar, favori parçaları ve çalma listelerinin temel alınacağı belirtiliyor. Bu veriler çerçevesinde, müzik servisinin kullanıcılarına kişisel beğenilerine uygun videolar sağlanacak.

spotify_hero_app_story

Etkinlik ay sonunda

Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken, gözler şirketin 20 Mayıs tarihinde New York’ta gerçekleşecek basın toplantısına çevrilmiş durumda. Bu etkinliğin ana konusunun ne olduğu bilinmezken, büyük ihtimalle video akış hizmetinin lansmanının etkinlikte yer alabileceği konuşuluyor. Bakalım Spotify yeni servisini ne zaman hizmete sunacak?