Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Starbucks Mobil Uygulaması, Kahve Keyfi Cebinizde!

Starbucks Mobil Uygulaması Türkiye'de! Kahve Keyfi Cebinizde. Size En yakın Starbucks'ı bulmak artık çok daha kolay! DAHA FAZLASI Burada!

Starbucks Mobil Uygulaması Türkiye’de!

Starbucks Mobil Uygulaması iOS, Android ve Windows Phone kullanıcıları için!

Starbucks Mobil Uygulaması ile en sevdiğiniz kahvenize ulaşmak artık daha kolay. Android ve IOS sistemleri ile kullanılabilen Starbucks Mobil Uygulaması’nın ayrıcalıklar dünyasında kullanıcılar yıldız toplayabiliyor, kişiye özel hediye ve kampanyalardan faydalanabiliyorlar.

Starbucks Mobil Uygulaması, Kahve Keyfi Cebinizde!

Starbucks, mobil uygulamasını Türkiye’de kahve severlerle buluşturuyor. Starbucks Card’ın sunduğu fırsatları ve daha fazlasını dijital ortama taşıyan uygulama, ödeme kolaylığı özelliğiyle öne çıkıyor. Yeni bir sanal kart oluşturan veya mevcut fiziksel Starbucks Card’ını uygulamaya tanımlayan kullanıcılar, tüm Starbucks mağazalarında para veya karta ihtiyaç duymadan hızlı ve kolay ödeme deneyimi yaşıyor.

 

Kazandığınız Yıldızlar Artık Cebinizde!

Starbucks Mobil Uygulaması, sevilerek kullanılan yıldız kazanma özelliğini de dijital dünyaya taşıyor. Starbucks Mobil Uygulaması ile alışveriş yapan kahve severler kazandıkları yıldızlarla hediye içeceklerini alabiliyor.

Starbucks Mobil Uygulaması’nı telefonuna yükleyen herkese, ilk kullanımında Starbucks mağazalarından alacakları ilk içecek hediye ediliyor. Tüm yeni kullanıcılar ve mevcut Starbucks Card’ını uygulamaya tanımlayan herkes, dilediği bir Tall boy içecekle Starbucks mobil dünyasına adım atıyor.

Ayrıca Starbucks Mobil Uygulaması, doğum günlerinde de kullanıcılarını yalnız bırakmıyor. Uygulamayı kullanan herkes bu özel gününü en sevdiği Starbucks lezzetini hediye alarak kutluyor.

Size En Yakın Starbucks Mağazasına Birkaç Tıkla Ulaşın!

Starbucks Mobil Uygulaması’nı kullananlar bulunduğu lokasyona en yakın mağazaları görebiliyor, mağazaların açılış kapanış saatleri, sundukları ürünler gibi bilgilere ulaşabiliyor. Ayrca uygulamanın ürünler bölümünde, Starbucks’ın tüm ürünlerini görerek, en sevdikleri ürünleri favori listesine ekleyebiliyor.

 

Starbucks® app for iPhone®

Starbucks® app for Android™

Starbucks® app for Windows® 10.