Sosyal Medya

iPhone

Super Mario Run iOS Sürümü 15 Aralık’ta Çıkıyor!

Super Mario Run iOS Sürümü 15 Aralık'ta Çıkıyor! Nintendo'nun ilk mobil deneyimi 15 Aralık'ta çıkıyor. Oyun Beklendiği Kadar Eğlenceli mi?

Nintendo’nun ilk mobil deneyimi Super Mario Run 15 Aralık’ta çıkıyor!

Super Mario Run, Eğlenceli mi? Beklentileri Karşılayacak mı?  Kaç Para?

Oyunun demosunu deneme fırsatı bulanlar, Oyunun beklendiği kadar eğlenceli olduğunu söylüyor!

Super Mario Run 15 Aralık itibariyle iOS işletim sistemi cihazlarda oynanabilecek. Android sürümünün ise önümüzdeki yıl içinde gelecek. Nintendo’nun efsane oyununu kendi donanımları dışında oynanacak ilk ve tek örneği olacak oyun nihayet 15 Aralıkta çıkıyor. Bu Nintendo’nun farklı platformdaki ticari atağının başlangıcı olacak. Bunun ötesinde oyun severlerin temel beklentisi oyunun gerçekten eğlenceli olup olmayacağı, Oyun gerçekten eğlenceli mi?

Super Mario Run iOS Sürümü 15 Aralık'ta Çıkıyor!

Oyunun demosu deneme fırsatı bulan Nathan Ingraham‘a göre beklendiği kadar eğlenceli…Super Mario Run le Nintendo platforma bakılmaksızın oyunun küçük bir parçasında bile şaşırtıcı derecede eğlenceli buldu. Mario ünvanını cep telefonunda bile korumayı başarmış deniyor.

Oyun, Nintendo’nun geçen Eylül ayında Apple’ın etkinlik sahnesinde ilk kez sergilediği şeyle aynı görünüyor. Mario, otomatik olarak soldan sağa doğru koşuyor ve oyuncu atlamasını sağlamak için ekrana dokunuyorsunuz. Amaç, ölümü önlemek ve mümkün olduğu kadar çok para toplamak, bir ya da iki dakika sürecek gibi görünen bir rotanın sonuna ulaşmaktır.

Doğal olarak, Mario’nun bunun ötesinde de ne yapabileceğine dair bir sürü varyasyon var: Dokunduğunuzda parmağınızı daha uzun süre tutmak, onu daha yüksek atlamasını sağlıyor gibi.

Oyunu merakla bekleyenler gerçekten eğlenecek gibi.

Super Mario Run 15 Aralıkta iOS cihazlarda oynanabilir.! Unutmayın! Kaç Para mı Olacak! Nintendo 9.99$’dan satmaya karar verdi.Bu çoğu iOS oyunundan fazla, ancak şirketin kendi konsolları içinde çoğu oyundan daha az…