Sosyal Medya

Genel

Tablet Yiyen Adam Hayatını Kaybetti!

St. Petersburg (Rusya)'da yaşayan bir adam yediği tablet sebebiyle hayatını kaybetti.

Rusya’da işsizlik yüzünden cinnet geçiren 41 yaşında bir adam, tablet yiyerek hayata veda etti. Rus basını ise olaya yoğun ilgi gösterdi.

St. Petersburg (Rusya)’da yaşayan bir adam yediği tablet sebebiyle hayatını kaybetti. Sputnik News’un haberine göre polis gelen ihbar üzerine bir apartmana ulaşıyor ve 41 yaşındaki işsiz olduğu rapor edilen bir adamın dairesinin camından çok sayıda eşyayı aşağı fırlattığını görüyor.

Daireye baskın yapan polis ile tartışan ve kimliği şimdilik bilinmeyen kişinin elindeki tableti parçalayarak cam ve diğer içerikleri yemeye başladığı rapor ediliyor.

Kendini öldürmekle tehdit eden ve polisi yaklaştırmayan kişi bir süre sonra fenalaşarak yere yığılmış. Polisin resmi açıklaması ise sağlık ekiplerinin bölgeye erişiminden önce işsiz adamın hayatını kaybettiği yönünde.

Moscow Times’ın haberinde de polis memurunun fenalaşan adama yardım etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı yer alıyor.

Cinnet geçirerek tablet yiyen ve bu şekilde hayatını kaybeden adamın gerçek kimliği şimdilik açıklanmadı. 41 yaşındaki işsiz adamın ekonomik sıkıntılar sebebiyle bir süredir bunalımda olduğu belirtildi.