Sosyal Medya

Genel

5 Teknolojik Ürünü Kadınlar Çok Seviyor!

İşte kadınların hayır diyemeyeceği beş teknolojik ürün.

İşte kadınların hayır diyemeyeceği beş teknolojik ürün.

Teknolojik ürünlerle de kadınların kalbini fethetmeniz mümkün. Onlar için ürünün pratikliği ve zarafeti önemli bir kriter.

Logitech MX Performance Mouse

Teknolojik ürünlere getirdiği yeniliklerle tanınan Logitech, ergonomik olduğu kadar tasarım görünen MX Performance mouse ile listemizin başında. Ele tam oturan şekli, pil göstergesi ve hızlı kaydırma özelliği sayesinde uzun süre popüler olacağa benziyor.

Philips Kulaklık

Zariflikte rakip tanımayan bir diğer aksesuarsa Philips’in akustik özellikli kulaklığı. Desenli ve ince dizayn kafa bandının şıklığı bir yana, fuşya renginin kışkırtıcılığına kapılmamak elde değil.

Sony Xperia Z3 Cep Telefonu

Sony Xperia Z3 cep telefonu su ve toz geçirmeyen özelliği kadınların ilgisini çekiyor. Üstelik kullanımı çok kolay ve selfie’ler çok daha net.

Fujifilm FinePix XP100 Sualtı Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf tutkunu kadınların bayılacağı, dayanıklılık konusunda iddialı bir önerimiz de Fujifilm’in FinePix XP100 sualtı fotoğraf makinesi. Yeşil, turuncu, mavi, bej ve siyah renk seçenekleri bulunan bu ürünün tasarımı çok modern. Düşmelere karşı da dirençli.

LG Pocket Photo

LG Pocket Photo ile telefonda biriken fotoğraflar artık arşive gitmiyor. Kablosuz, mürekkepsiz baskı yapan LG Pocket, çektiği fotoğrafları ve selfie’leri baskıya dönüştürmek isteyen kadınların favorisi.