Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Tıraş Makinesi Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar, Nasıl Temizlenir?

Tıraş Makinesi Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar, Nasıl Temizlenir? Tıraş Makinesi Modelleri Nasıl Tercih Edilmeli?

Tıraş Makinesi Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar

Tıraş olmak tüm erkeklerin belli aralıklarla yaptıkları bir aktivite diyebiliriz. Tıraş Makinesi Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar, Nasıl Temizlenir? Tıraş Makinesi Modelleri Nasıl Tercih Edilmeli?

Bazı erkekler bakımlı ve şık görünmeyi sevdiklerinden tıraş olmak onlarda ayrı bir önem taşır. Tıraş bıçağı ile çok sık tıraş olmak zorunda kalan erkeklerin ciltlerinde tahrişler oluşur. Tıraş makinesi bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için birebirdir. Birçok modele sahip olan tıraş makineleri tüm ihtiyaçlara karşılık verebilecek şekilde üretilir. Fiyat performans açısından doğru orantıya sahiptir.  Birçok marka ucuz tıraş makineleri üretir. Fakat çoğu kalitesiz ürünlerdir. Bu tür ürünleri kullanmak cilde büyük zarar verebilir. Şarj edilebilme özelliği sayesinde elektriklerin kesildiği sabahların kurtarıcısıdır. Ayrıca yer kaplamadan, kolay bir şekilde taşınabilmesi de aniden oluşabilecek kötü durumları ortadan kaldırır.

 

Tıraş Makinesi Modelleri Nasıl Tercih Edilmeli?

  • Novabazar.com e-ticaret platformundan da inceleyebileceğiniz tıraş makinesi modelleri arasında vücut tüylerini temizleyebilecek başlıklara sahip ürünler de vardır. İhtiyaca uygun bir model tercih edilmelidir.
  • Su geçirmez tıraş makineleri ile duştan çıktıktan sonra ya da duş içerisinde tıraş olunabilir. Bu sayede etrafa dökülecek kılların önüne geçilir.
  • Tıraş makineleri tek yönlü iken bazıları da favorilere de bıyıkları düzeltebilecek ekstra aparatlara sahiptir.
  • Cildi en ufak tahrişten daha iyi korumak isteyenler için tıraş jeli ile çalışan makineler de piyasada mevcuttur.
  • Uzun ömürlü bir tıraş makinesi için titanyum başlıklı ürünler tercih edilmelidir. Paslanmaz çelik ne kadar güvenilir olsa da çizilme ya da kırılma görülebilir. Bu durumlarda tıraş makinesi kullanım ömrü de kısalmış olur.

 

Tıraş Makinesi Temizle İşlemi Nasıl Yapılır?

Her tıraş sonrasında tıraş makinesi temizlenmelidir. Bunun nedeni performansında ve sağladığı konforda kırılmalar yaşanmasın diyedir. Makinenin bıçağı ve haznesine dolan kıl ve diğer atıklar temizleme fırçası ya da su ile temizlenmelidir. Bu sayede makine tam performanslı bir şekilde çalışmasını sürdürebilir. En önemlisi hijyen açısından da akıllarda soru işareti bırakmaz. Başlık dışında kullanılan diğer aparatlar ve makinenin gövdesine yapışan kılların da temizliği unutulmamalıdır.

Siz de cildinizde tahriş olmadan sinek kaydı tıraş olmak istiyorsanız novabazar.com adresini ziyaret ederek hemen erkek bakım ürünleri kategorisinden kendinize beğeni ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda tıraş makinesi sipariş edebiliriz.


Tıraş Makinesi Alırken Dikkat Edilecek Püf Noktalar Nelerdir? Tıraş Makinesi Modelleri Nasıl Tercih Edilmeli? Tıraş Makinesi Temizle İşlemi Nasıl Yapılır?