Sosyal Medya

Genel

Tomb Raider 2 Fragman 2, Alicia Vikander Yeni Lara Croft

Tomb Raider 2 Fragman 2, Alicia Vikander Yeni Lara Croft. Merakla beklenen Filmin ikin fragmanı yayımlandı. Çok daha fazla detay var.

Tomb Raider 2 İkinci Fragman Yayımlandı

Tomb Raider 2 Fragman 2, Alicia Vikander Yeni Lara Croft.

Yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tomb Raider’ı daha önce Angelina Jolie bize sevdirmişti. Filmden sonra özellikle video oyunu ile daha geniş bir kitle tarafından sevildi ve beğenildi. Şimdi ise Lara Croft Karakteri Alicia Vikander’ın oynadığı Serinin 2. Filmi geliyor. Yayımlanan 2. Fragmanda çok daha detay var. Heyecan ve macera bizi bekliyor.

Başrolünde Oscar’lı oyuncu Alicia Vikander’ın bulunduğu Tomb Raider’ın ikinci fragmanı yayınlandı.

İsveçli aktrise filmde “Justified”ın yıldızı Emmy adayı Walton Goggins, son olarak “The Square” filminde izlediğimiz Dominic West, Hannah John-Kamen, Daniel Wu ve Alexandre Willaume eşlik ediyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Norveçli yönetmen Roar Uthaug oturuyor.

Uthaug’u son olarak 2015 yılında çektiği “The Wave” filmiyle izlemiştik. Filmin müziklerini ise deneyimli besteci Junkie XL yapıyor. Oyun uyarlaması olan filmden, serinin hayranları oldukça umutlu.

Tomb Rider 2 Filminin Konusu

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara (Alicia Vikander) küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra’da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının (Dominic West) kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir.

 

Tomb Rider 2 Vizyon Tarihi 

Tomb Raider, Türkiye’de 16 Mart’ta gösterime girecek.

Tomb Raider 2 Fragman 2