Sosyal Medya

Genel

Toshiba ’dan Dönüştürülebilir İki Yeni Bilgisayar

Toshiba, yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları Satellite Radius ve Satellite Fusion’ı tanıttı.

Toshiba, yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları Satellite Radius ve Satellite Fusion’ı tanıttı.

Lenovo’nun Yoga serisine rakip olan bilgisayarlardan Satellite Radius 3840 x 2160 piksel çözünürlüklü 14/15,6 inç ekranla, Satellite Fusion ise 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 15,6 inç ekranla birlikte geliyor.

Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen bilgisayarlardan Satellite Radius’un ekranı 360 derece dönerek beş farklı kullanım şekli sunuyor. Satellite Radius’un 15,6 inçlik versiyonu gücünü beşinci nesil Intel işlemciden, 14 inçlik versiyonu ise Intel veya AMD işlemciden güç alıyor. Fırçalanmış metal gövdeye sahip olan Satellite Radius 21 Haziran’da piyasadaki yerini alacak. Toshiba Satellite Radius 14’ün yurtdışındaki başlangıç satış fiyatı 584,99 dolar, Radius 15’in başlangıç satış fiyatı ise 842,99 dolar.

Toshiba’nın bir diğer bilgisayarı Satellite Fusion da dizüstü, tablet, seyirci, sunum ve masa olmak üzere beş farklı kullanım şekline sahip. Sadece tek bir ekran boyutu (15,6 inç) sunan cihazda kaliteli ses deneyimi için Onkyo hoparlörler kullanılıyor. Beşinci nesil Intel Core işlemci, 12 GB’a kadar RAM, 1 TB hafıza veya 128 GB SSD, bilgisayarın sunduğu özellikler arasında. Bugün itibarıyla yurtdışında piyasaya sürülen Satellite Fusion, yaklaşık 650 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulmuş durumda.