Sosyal Medya

Genel

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası 75TL’ye Anında 25TL İNDİRİM! 31 Mart’a Uzatıldı!

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası 75TL’ye Anında 25TL İNDİRİM! Akaryakıt alışverişlerinde 75TL’ye anında 25TL indirim sunuyor. DETAYLAR!

TOTAL Mobil Ödeme ve BKM Express ile 75TL’YE Anında 25TL İNDİRİM!

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası Yoğun Talep Üzerine 31 Mart 2017’e kadar uzatıldı! SON DAKİKA!

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası 75 TL’ye 25 TL , her müşteri en fazla  3 defa yararlanabiliyor!

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan TOTAL Mobil Ödeme sistemi ile Total, müşterilerine araçlarından inmeden yapacakları akaryakıt alışverişlerinde 75TL’ye anında 25TL indirim sunuyor.

Total ve BKM Express işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya ile 19 Aralık 2016 – 19 Şubat 2017 tarihleri arasında, TOTAL Mobil Ödeme üyesi TOTAL akaryakıt istasyonlarından, TOTAL Mobil Ödeme ile 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club TOTAL müşterileri, anında 25 TL indirim kazanıyor

Kampanyadan yararlanmak için Club TOTAL Card sahiplerinin TOTAL Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olmaları gerekmektedir. Ardından, Club TOTAL menüsü üzerinden yakıt alımı yaptığı aracın plakasını TOTAL Uygulaması’na tanımlaması yeterli olacak.

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası!

Kampanya dönemi boyunca her müşteri kampanyadan en fazla 3 defa yararlanabiliyor.

 

TOTAL Mobil Ödeme Nasıl Kullanılır ?

Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde araçtan inmeden ödeme yapabilmek için, TOTAL Mobil Uygulaması’nı ve BKM Express Uygulaması’nı akıllı cihaza yüklemek ve üye olmak yeterli oluyor. Club TOTAL ve BKM Express üyeleri, anlaşmalı TOTAL akaryakıt istasyonlarına akaryakıt alımı için geldiğinde, daha önceden sisteme tanımladıkları araçları, otomatik tanıma sistemi ile algılanıyor.

Akaryakıt dolumu gerçekleşirken, müşterinin akıllı cihazına “Mobil Ödeme” seçeneği ile ödeme yapılabileceği konusunda bir uyarı bildirim mesajı ulaşıyor. Bu ödeme seçeneğini kabul eden müşteriyi, cep telefonunda açılan TOTAL Mobil Uygulaması, ödeme için BKM Express’e yönlendiriyor. Bu aşamadan sonra, müşteri BKM Express’e tanımlı olan kartlarından birini seçerek kolay bir şekilde ödeme işlemini tamamlıyor. Böylece müşteri, araçtan inmeden, kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde akaryakıtını alarak ödemesini gerçekleştiriyor.

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası 75TL’ye Anında 25TL İNDİRİM!

En yüksek güvenlik önemleri ile güvence altına alınmış TOTAL Mobil Ödeme, akıllı telefonlar ile sadece araç içindeyken kullanılabiliyor.

Güncelleme:

YOĞUN TALEP ÜZERİNE TOTAL MOBİL ÖDEME İLE 75 TL’YE ANINDA 25 TL İNDİRİM DEVAM EDİYOR!

Kampanya 31 MART’a kadar uzatıldı!

Türkiye’de akaryakıt sektöründe bir ilk olan Total Mobil Ödeme sistemi ile Total, BKM Express işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanyaya müşterilerden gelen yoğun talep üzerine 20 Şubat – 31 Mart 2017 tarihleri arasında da devam ediyor. Total Mobil Ödeme üyesi Total akaryakıt istasyonlarından Total Mobil Ödeme ile 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan Club Total müşterileri anında 25 TL indirim kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak için Club Total Card sahiplerinin Total Uygulaması’nı akıllı telefonlarına indirmiş olması ve BKM Express üyesi olması gerekmektedir. Ardından Club Total menüsü üzerinden yakıt alımı yaptığı aracın plakasını Total Uygulaması’na tanımlaması yeterli olacak.

19 Aralık tarihinden beri, TOTAL Mobil Ödeme üzerinden 55.000 adet işlem yapıldı. 30 bin kişi de Total Uygulaması’nı cep telefonuna indirdi. Yaklaşık 150 istasyonu ile TOTAL Mobil Ödeme, Türkiye çapında yaygınlaşmaya devam ediyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi www.demirorenpetrol.com.tr ve www.bkmexpress.com.tr’de.

TOTAL Mobil Ödeme Kampanyası!

TOTAL Mobil Ödeme ve BKM Express Kampanyası!