Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Truecaller iOS 10 ‘da Spam Aramalara Çare Olacak

Truecaller iOS 10 'da Spam Aramalara Çare Olacak

Truecaller iOS Spam Aramalarına Son!

Yeni iPhone 7 lansmanı ve 13 Eylül 2016’dan sonra ilk sevkiyatların başlayacağının açıklanmasından sonra Truecaller nihayet iphone’lara gelen spam çağrıların gösterileceğini açıkladı.

Söz konusu uygulama ile yeni iPhone’nuza gelen aramaları Spam mı değil mi olduğunu anlayabilirsiniz.

Bu arayan Kimliği Caller ID özelliği 5 yıldır Android İşletim sisteminde mevcuttur. Ancak şimdi Apple geliştiricileri kendi uygulamalarında bunu ayrıştırmak için iOS 10 işletim sisteminde Callkit entegrasyonu açıkladı. Bu sayede Apple geliştiricileri spam aramaları tespit edebilecek.

Truecaller büyük bir kullanıcı tabanına sahip. Ayrıca gelen aramaları etiketleme imkanına sahip oluyorsunuz. Telefonunuza yükleyerek bu büyük database’yi sizde kullanabilirsiniz.

truecaller-my-block-list

TrueCaller iOS sürümü aynı zamanda ve sizinle kimlerin iletişim sağlayamayacağını gösteren yani engel olmak istediğiniz kişileri gösteren bir “My Block List” özelliği de getiriyor.

screen696x696

Be yeni özellikleri kullanmak için telefonunuzda iOS 10 yüklü olması gerekir.

Trucaller Mobil Uygulaması

Truecaller bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları tanımlamanıza yardımcı olur ve topluluk tabanlı istenmeyen çağrılar listesi sayesinde istenmeyen çağrılara karşı sizi uyarır. Truecaller’ın bu topluluğa katkıda bulunan dünya çapında 200 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunuyor. – Arayan Kimliği telefon defterinizde kayıtlı olmasa bile kimin aradığını gösterir – Spamcilerden ve telesatışçılardan gelen istenmeyen çağrıları engelleyin – Herhangi bir numaranın kime ait olduğunu bulmak için arama yapın – İsim araması ile iletişime geçebilme (Professional özelliği) – Yelp! entegrasyonu sayesinde daha hızlı işletme arama sonuçları – Bildirimleri ve diğer ilgili bilgileri cihazınızın ana ekranında görmek için canlı kutucukları kullanın Canlı Arayan Kimliği hakkında: – 3G veya Wi-Fi bağlantısı gerektirir (Bağlantı için operatörler ek ücret talep edebilir) – SD karta değil, sadece telefon hafızasına kurulum yapınız.

 

TrueCaller Android 

TrueCaller iOS

Truecaller Windows Phone