TeknoTalk

Tüm Chromebook Modelleri için Microsoft Office Artık Kullanılabilir

Microsoft Office Tüm Chromebook’lar için Kullanılabilir Oldu

Tüm Chromebook Modelleri için Microsoft Office Artık Kullanılabilir. Şimdiye kadar, Android üretkenlik uygulamaları yalnızca belirli Chromebook’larda çalışıyordu. Ms Office tarafında bu durum değişti.

Chrome Unboxed‘a göre PlayStore uyumlu tüm ChromeBook’lar için Microsoft Office uygulaması artık kullanılabilir oldu. Office yazılımını Google’ın dizüstü bilgisayarlarını daha çekici hale getirebilir.

Android Uygulama desteği bir yıl önce Chrome OS geldiğinde, Microsoft’s Office Suite uygulamaları doğal olarak ilk değerlendirilen uygulamalar arasında yer aldı. Uyumlu cihazlar arasında ise Pixelbook ve Asus Chromebook Flip yer aldı.

Tüm Chromebook Modelleri için Microsoft Office Artık Kullanılabilir

Buradaki temel doğru bilinen yanlış ise; Playstore desteği olan her ChromeBook modelinde bunun kullanılabileceği oldu. Ancak bu büyük bir yanılgıdan ibaretti.

Ancak artık Microsoft Office aradan geçen bir yıldan sonra nihayet tüm Chromebook modelleri için indirilebilir oldu. Hiç şüphesiz özellikle dizüstü bilgisayarlarını evde ve okulda kullananlar için bu harika bir haber. Belki de tüm Chromebook sahipleri için.

Chrome Unboxed

Exit mobile version