Sosyal Medya

Otomobil

Tüm Otomobillere Uyumlu Android Auto Hemen indir

Google Android Auto Her Arabada. Android 5.0 ve Üzeri Tüm sistemler otomobillere bağlanabilecek. Tüm Otomobillere Uyumlu Android Auto!

Google’ın Android Auto uygulaması artık her otomobilin ekranına geliyor.

Tüm otomobillere uyumlu Android Auto yayımlandı. Yaklaşık iki yıl önce başlayan Apple’ın CarPlay’ine cevap niteliğindeki Android Auto; bugün 50 marka ve 200’ü aşkın model ile uyumlu şekilde çalışıyor.

screen-shot-2016-11-08-at-15-55-14

Android Auto artık cep telefonlarına indirebileceğiniz bağımsız bir uygulama!

Kullanıcıların cep telefonlarından araç içi eğlence sistemine kolayca bağlanıp; ses ve müzik dışında navigasyon ve sesli yanıt sistemini de kullanabildikleri Android Auto, artık tüm otomobillerde kullanılabilecek.

Tüm Otomobillere Uyumlu Android Auto Yayımlandı

Tüm otomobillere uyumlu Android Auto!!!

Google, 50 marka ve 200 modelin dışında da; hala Android Auto uyumlu olmayan daha bir çok marka ve model olduğunun da farkında. Özellikle Android 5.0 ve üzerini kullanmaya devam eden kullanıcılarının da bu imkandan faydalanması için bugün yeni bir güncelleme yayımladı.

Yeni güncelleme ile Android 5.0 ve üstü cihazlar için ;

Android Auto’nun sade,basit ve kolay kullanılabilir sürümünü çıkarmış oldu.Bu sayede artık herkes için Android Auto deneyimini yaşamak oldukça kolay.

what-you-need_1x

 

Galeri: Android Auto Ekran Görüntüleri | 9 Foto

Uygulama Nasıl Çalışıyor?

Mobil uygulama basitleştirilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip. En sık kullandığınız Google Haritalar, müzik, telefon çağrıları, mesajlara ulaşmak kolay; ve serbest el modunda komutlarla çağrı başlatmak , mesaj göndermek, çalan parçaları değiştirmek son derece kolay.

Android Uyumlu Otomobillerin Listesi Tıklayınız

Tüm Otomobillere Uyumlu Android Auto artık mümkün!

screen-shot-2016-11-08-at-10-05-47

Bluetooth destekli araçlara otomatik bağlatı kurarak Sesli asistanı bu sayede kullanmanız mümkün.

Güncelleme an itibari ile 30’dan fazla ülkede kullanılabilir durumda. Diğer ülkelerde Türkiye’de dahil olmak üzere birkaç bün içinde dünya genelinde kullanılmaya başlanacak.

Yayımlandığından haberi olmak isteyenler için bir email kayıt sistemi de mevcut. Haberdar olmak için email-kayıt.

Android Auto: now available in every car on The Keyword