Sosyal Medya

Mobil

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti. 11 Farklı Şehre Her Hafta Hediye. Kampanya DETAYLARI HAKKINDA TÜM BİLGİLER BURADA!

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti.

Türk Telekom Prime’da “Kat Kat Hayat” dönemi başlıyor. Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti Kampanyasını Kaçırmayın! Kampanya DETAYLARI Burada!

Türk Telekom, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduğu “Türk Telekom Prime” markasında yepyeni bir dönem başlattı.İçeriği, kademeli tarifeleri, ayrıcalıklarla dolu marka iş birlikleri ve hediyeleri ile öne çıkan yeni Türk Telekom Prime, logosunu da yeni marka vaadine uygun olarak yeniledi.

Türk Telekom Prime, yenilediği tarife portföyü kadar, seyahat ayrıcalıkları ve sürpriz hediyelerle de dikkat çeken, güçlü kampanyalara da imza atacak.

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime dünyasına dahil olmayı seçen 20 binden fazla Prime müşterisi, sevdikleriyle birlikte her hafta çift kişilik 11 farklı Avrupa şehrine (Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma, Viyana) gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansının yanı sıra vize hizmetlerinde de ayrıcalıklardan yararlanma imkanı da yakalayacak.

Prime’lı müşterilerin vize evrakları toplama sürecinde kafası rahat olurken, vize işlemlerinde yüzde 50 indirim avantajı da elde edecek.

Yaptığı değerlendirmede her zaman müşterilerin hayatına değer katmanın peşinde olduklarını belirten Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, Türk Telekom’u “müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine imkan veren marka” olarak konumlandırdıklarını ifade etti.

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat

Türk Telekom Prime’ın yeni marka vaadini, ‘özgürleşen, rahat, kendine yer açan ve zaman ayıran’ konseptleri üzerine kurguladıklarını dile getiren Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, yeni sloganlarını ise ‘Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat’ olarak açıkladı.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduğu Türk Telekom Prime markasının yenilenen dünyasını, yeni logosuyla birlikte tanıttı.

Suada’da gerçekleştirilen tanıtım etkinliği, Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany ve Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hasan Dursun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yeni dönemde “Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat” sloganını benimseyen Türk Telekom, yenilenen Prime dünyasında sektörde ilk niteliği taşıyan ayrıcalıklar sunacak. Yenilenen dünyasında markalarla yaptığı iş birliklerini genişleten Türk Telekom Prime, müşterilerinin tercihleri ve zevklerine göre oluşturulan paket ve ayrıcalıklar arasından seçim yapma imkanı verecek.

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime müşterilerine, 11 farklı Avrupa şehrine hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime, yenilediği tarife portföyü kadar, seyahat ayrıcalıkları ve sürpriz hediyelerle de dikkat çeken, güçlü kampanyalara da imza atacak.

Türk Telekom Prime dünyasına dahil olmayı seçen 20 binden fazla Prime müşterisi, sevdikleriyle birlikte her hafta çift kişilik 11 farklı Avrupa şehrine (Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma, Viyana) gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansının yanı sıra vize hizmetlerinde de ayrıcalıklardan yararlanma imkanı da yakalayacak. Prime’lı müşterilerin vize evrakları toplama sürecinde kafası rahat olurken, vize işlemlerinde yüzde 50 indirim avantajı da elde edecek.

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Yaptığı değerlendirmede her zaman müşterilerinin hayatına değer katmanın peşinde olduklarını belirten Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany:

“Dokuz yıldır Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası olarak, müşterilerimize her zaman en iyi iletişim ve eğlence deneyimi sunmanın peşindeyiz. Bu misyonla, tüm faaliyetlerimizin merkezine “insan”ı koyarak Türk Telekom’u “müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine imkan veren marka” olarak konumlandırıyoruz. Bugün burada olmamızın nedeni de bu anlayışın bir sonucu. 2013 yılında hayata geçirdiğimiz Türk Telekom Prime’ı bu anlayışın bir sonucu olarak yeniledik. Türk Telekom, sunduğu avantaj ve ayrıcalıklarla hayatlara daha fazla dokunarak herkes için değer yaratacak”

Yenilen dünya ile daha kapsayıcı, daha zengin, daha çekici değer teklifleri!

Türk Telekom Prime’ın yenilenen dünyasını paylaşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, bu yeni dünyanın ana hatlarını “Samimi, özel hizmet ve ayrıcalıklarla dolu bir dünya yaratırken; müşterilerimizin hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltmak” olarak özetledi. Dursun konuşmasını söyle sürdürdü:

“Türk Telekom Prime’ın yeni dünyası kapsamında, müşterilerimizin günlük ve sosyal hayatlarına dokunan bir ayrıcalıklar portföyü hazırladık. Pek çok markadan elde edebilecekleri avantajlarla kendilerini özel hissettiren iletişim dışı ayrıcalık imkanı veriyoruz. Müşterilerimiz de hayallerine artı değer katacak operatör olmamızı istedi ve biz de bu doğrultuda tarife ve iletişim dilini değiştirdik. Bu portföy ile günlük hayatın koşuşturması içinde kendini kısıtlanmış hissedenlere, bol datalı tarifeler de sunuyoruz. Bu ayrıcalıkları sektörde alışılanın aksine sadece üst tarifelerine gelen müşterilere değil, Prime tarifelerine gelen tüm müşterilerimize hiçbir kısıtlama olmadan veriyoruz.”

Hakan Dursun konuşmasında, Türk Telekom Prime’ın yeni, dinamik ve kişiselleştirilmiş ayrıcalıklar sunan dünyasını, tasarladıkları yeni logo ve slogan ile de yaşatacaklarını vurguladı.

Göz alıcı tekliflerle, daha erişilebilir Türk Telekom Prime ayrıcalıkları

Daha fazla Türk Telekomluyu Prime’ın ayrıcalıklı dünyasıyla tanıştırırken, bu değişimi görsel olarak da müşterilerine yaşatmayı amaçladıklarını belirten Hakan Dursun;

“Yeni, dinamik ve kişiselleştirilmiş ayrıcalıklar sunan Prime dünyasını, tasarladığımız yeni logo ve motto ile de tanıtıyoruz. Türk Telekom Prime’ın yeni marka vaadini, ‘özgürleşen, rahatlık, kendine yer açan ve zaman ayıran’ konseptleri üzerine kurguladık ve insanların hayatlarına yeni parantezler açmak istedik. Yeni sloganımızı ise ‘Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat’ olarak belirledik. Türk Telekom Prime’ı artık herkes kullanabilecek”

Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti

Türk Telekom Prime’dan sektörde bir ilk: “Prime’la Tanış”

Türk Telekom Prime, müşterilerine sunduğu tüm ayrıcalıkları sadece üst tarifelerine gelen müşterilere değil, Prime tarifelerine gelen tüm müşterilere hiçbir kısıtlama olmadan sunarak sektörde bir ilke de imza atıyor. “Prime’la Tanış” kampanyasıyla müşterilerine bu yeni dünyanın tüm ayrıcalıklarını deneyimleyebilecekleri bir kapı açan Türk Telekom, bu deneyim sürecinin sonunda, müşterilerin kullanım ihtiyaçlarını da en iyi şekilde analiz etmelerine imkân tanıyarak üst seviye Prime paketlerine geçiş özgürlüğü sunacak.

Türk Telekom Prime’lılara ücretsiz Türk Telekom Müzik ve Tivibugo hizmeti

Tüm Türk Telekom Prime müşteri, Türk Telekom ekosistemi içindeki eğlence içeriklerinden de doyasıya faydalanabilecek. Türk Telekom Prime müşterileri, bundan böyle Türk Telekom Müzik, Tivibugo gibi Türk Telekom servislerine ücretsiz olarak ve internet kotasından düşmeden, her an her yerden erişebilecek.

 

Güncelleme: 8 ŞUBAT 2018 !!!

Prime Avrupa Uçak Bileti Kampanyası

  • Kampanya 21.05.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Türk Telekom Prime’la her cuma Avrupa’ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye!

Bu hafta kaçırdıysanız üzülmeyin! Websitemizdeki geri sayım sayacını takip ederek bir sonraki hafta bilet kazananlardan biri siz olabilirsiniz.

Evde İnternet
PRIMEUCAK TCKN6262
  • Türk Telekom mobil hattınız varsa kampanyadan yararlanmak için hemen Prime’la 10GB, Prime’la 15GB ve Prime’la 20GB tarifelerimize geçin!
  • Prime’la 10GB Tarifesi’ne geçiş için PRIMELA 10GB–>5555 Prime’la 15GB Tarifesi’ne geçiş için PRIMELA 15GB–> 5555 Prime’la 20GB Tarifesi’ne geçiş için PRIMELA 20GB–>5555
  • Henüz Türk Telekomlu değilseniz hemen Türk Telekom bayilerine gelin veya websitemiz üzerinden bize online başvuruda bulunun!”
  • Prime Avrupa Uçak Bileti Kampanyası ile Prime mobil ve evde internet müşterilerine her Cuma Avrupa’da 11 şehire gidiş dönüş çift kişilik hediye uçak bileti kazanma fırsatı sunulmaktadır.
  • Her cuma www.turktelekomprime.com websitesi üzerinde bulunan sayaç sıfırlandığında kampanya müşteri katılımına açılacaktır.
  • Kampanyaya katılmak için Türk Telekom Prime mobil müşterilerinin PRIME UCAK, Türk Telekom Prime evde internet müşterilerinin ise PRIMEUCAK boşluk TCKN yazıp 6262’ye göndermeleri ve gelen şifreyi www.primeileavrupaya.comadresinde ilgili alana girmeleri gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamındaki 11 şehir Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina’dır.
  • Kampanyaya Prime’la Tanış 10GB, Prime’la 10GB, Prime’la 15GB ve Prime’la 20GB mobil tarifelerinde olan ve Türk Telekom Prime evde internet müşterileri katılabilir.
  • Kampanya 21.05.2018 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan başarılı katılım şifresi SMS’i alabilen müşteriler faydalanabilecetir.  İlk hafta başarılı SMS gönderimi yapan grup içerisinde olamayan müşterilerimiz bir sonraki hafta tekrar deneyebilirler.
  • SMS ile alınan katılım şifreleri ile hiçbir çekiliş olmadan doğrudan uçak bileti alınabilecektir. (Kampanyaya vergiler dahil değildir. Vergiler müşteriye aittir.)
  • Türk Telekom Prime müşterilerinin kampanya boyunca 1 katılım hakları bulunmaktadır.
  • Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır.
  • Kampanya için atılan SMS, 1 SMS ücreti olarak ücretlendirilecektir.
  • Biletleme işlemleriyle ilgili detaylar için 0212 963 0 775 no’lu Brandcoop müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • Detaylı bilgi için 444 4 375 no’lu Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkı Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. ‘de saklıdır.
  • Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Avea İletişim Hizmetleri A.Ş ve TTNET A.Ş. sorumlu değildir.

 

 

 

TurkTelekomPrime


Türk Telekom Prime’dan Avrupa’ya hediye uçak bileti !