Sosyal Medya

Mobil

Turkcell’in En Akıllısı Satışa Çıktı

Turkcell'in akıllı telefonlarının yeni üyesi T60'ın satışına başlandı.

Turkcell’in akıllı telefonlarının yeni üyesi T60’ın satışına başlandı.

Turkcell, T serisi akıllı telefonların yeni üyesi Turkcell T60’ı satışa sundu. Teknik açıdan bugüne kadar sunulan T serisi cihazların en gelişmişi olan T60, bugünden itibaren Turkcell.com.tr üzerinden, 29 Haziran tarihinden itibaren ise tüm Turkcell Mağazaları’nda satışa sunuluyor.

9

8 çekirdekli işlemcisi, gelişmiş kamerası, akıllı sensörleri, hızlı şarj özelliği ve aksesuarları ile öne çıkan Turkcell T60, peşin 889 TL’ye alınabiliyor. Turkcell T60’a sahip olmak isteyen Turkcell’liler, dilerlerse tarifeye ek tekliflerden de yararlanabiliyorlar. Peşin ve kontratlı satışlarda bireysel ve kurumsal hat sahiplerine 2 ay boyunca ayda 4 GB sınırsız Turbo internet paketi kazandıran T60’ı, tarifeye ek ayda 15 TL’den başlayan ve 24 aya varan taksit seçenekleri ile almak da mümkün.

6

T60’ı kontratlı olarak satın alan müşterilere özel olarak hazırlanan paket, kontrat süresi boyunca 500 GB Akıllı Depo ile 6 ay süresince kullanabilecekleri Turkcell TV+ üyeliğini kapsıyor. T60’ı kontratlı ya da peşin olarak satın alan herkese Turkcell App Market’ten 60 liralık hediye çeki, Fitwell uygulamasında 1 ay ücretsiz kullanım ve Turkcell Mobil Ödeme kullanan abonelere Google Play’den 3 liralık uygulama satın alma hakkı da sunuluyor. Turkcell T60’ı aksesuarlarıyla birlikte almak isteyenler ise T60 koruma paketi ve akıllı kılıfı 24 ay boyunca kontrata ek ayda 3,5 liraya, T60 kablosuz paketi kontrata ek ayda 9 liraya alabiliyorlar. Turkcell T60 kullanıcıları ayrıca 109 liraya lazer klavye ve 299 liraya T60’la kullanılabilen sanal gerçeklik gözlüğüne sahip olabiliyorlar.

b4d5e244-2c2b-432c-9223-cc737c3cdc42

7,8 milimetrelik ince tasarıma, 5 inçlik IPS ekranda HD kalitesinde multimedya deneyimine sahip T60, çok daha yüksek performans için 8 çekirdekli 1.5 GHz Qualcomm işlemci ile donatıldı. T60, 2400 mAh bataryası ve %40 daha hızlı şarj olabilme özelliğine sahip. T-Sensör uygulaması üzerinden sıcaklığı, nemi ve basıncı, T-Fit uygulamasın üzerinden de adımsayar özelliği ile atılan adımları ölçebiliyor. Turkcell T60, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli gelişmiş kamerası ile kaliteli ve canlı görüntüler elde ediyor. 5 MP ön kamera ise selfie’ler için ideal. Turkcell T60’ın bir diğer akıllı özelliği ise, sesli komut veya el işaretleriyle kumanda edilebilmesi. Bu özellik sayesinde telefona temas etmeden sesli komut, el işaretiyle veya gülümseme ile selfie çekmek, gelen bir aramayı kabul ya da reddetmek mümkün oluyor.