Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Twitch YouTube’un Peşinde,Yükleme Seçeneklerini Geliştirdi

Twitch YouTube'un Peşinden geliyor. The Uploads Beta ile geliştirilmiş Yükleme seçenekleri sunuyor. Güncellemede güzel yenilikler var. Burada

Twitch, geliştirilmiş yükleme seçenekleri ile YouTube’u peşinde olduğunu gösteriyor.

The Uploads Beta daha fazla video codec desteği sunuyor, videolara daha uzun etiketler koymanıza olanak sağlayarak onlara ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Elektronik spor ve video oyunu odaklı canlı görüntü akışı platformu Twitch video yükleme özelliklerinde bir takım geliştirmeler yaptı. Artan etiket karakter sayısı, yeni dil ayarları, belkide en önemlisi artan video dosya format destekleri.

theuploadsbeta Twitch YouTube'un Peşinde,Yükleme Seçeneklerini Geliştirdi

Mevcut .MP4 desteğine ek olarak Twitch kullanıcıları,  MOV’da H.264-encoded, AI ve FLV formatlarınıda kullanabilirler. Elbette bu hala YouTube’un desteklediğinin anca yarısı ama çoğu kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamada ilerleme anlamına geliyor.

Twitch’in yükleme araçları da varsayılan dil ayarını ve daha uzun etiketleri içerecek şekilde güncellendi. Etiket karakter sayısı 100’den 500’e çıktı. Twitch ayrıca ufak tefek mevcut hataları da düzeltmeyi ihmal etmedi.

Twitch YouTube ile rekabet etmekte oldukça ciddi!

Bu güncelleme nispeten küçük olsa da, Twitch’in YouTube’un geniş canlı olmayan oyun videoları kütüphanesi ile rekabet etme konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.

Twitch