Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Daha Fazla Twitter Canlı Yayın Akışı Görmek için Hazırlanın

Daha Fazla Twitter Canlı Yayın Akışı Görmek için Hazırlanın. Twitter Canlı Yayın Akışı API'si medya kuruluşlarının kullanımına hazır!

Daha Fazla Twitter Canlı Yayın Akışı Görmek için Hazırlanın.

Twitter Canlı Yayın Akışı API’sini Medya Şirketlerinin kullanıma açıyor.

Twitter Facebook’a daha fazla para kazandırmak için ciddi şekilde en büyük çevrim için online video platformlarından birine dönüşmek üzere.

The Information‘ da yer alan habere göre  Sosyal Ağ önümüzdeki hafta canlı yayın akışını sağlayacak API’leri medya firmalarının kullanımına açmayı planlıyor. Ayrıca canlı video akışını sağlayacak arka alandaki firmalar ile ilgili yapılan ortaklıklarda duyurulacak.

Spor ve haber kuruluşları Mikroblogging platformunda canlı akışları zaten barındırabilmeleri için tipik olarak kapsamlı planlama için zaten Twitter ile işbirliği yapmak zorunda.

Yeni Twitter Canlı Yayın Akışı API’si Peki Ne işe Yarayacak?

Açık API periskop kullanmadan web sitesi üzerinde istedikleri zaman canlı yayın akışı yapmalarına izin verecek.

Hatırlanacağı gibi Twitter son zamanlarda canlı bir spor akışı (ve e-spor) olaylarına ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz yıl yayınlana gece futbolu 2 Milyon kişiye ulaşmıştı. Şirket bu yıl 15 e-spor karşılaşmasını yayınlamak için anlaşma yaptı. 2017 ve 2018 yılları için Ulusal Lacrosse Ligi Oyunlarının yayın haklarını aldı.

Twitter Canlı Yayın Akışı API’si Medya Kuruluşları için Hazır!

Medya şirketleri API’yı kullanmaya başladıklarında, sosyal paylaşım ağındaki tüm videolardan küçük bir bölümünü burada yayınlamayı tercih edeceklerini düşünüyorum. API sadece haber kuruluşlarına özel olacak gibi duruyor. Ancak herkesin canlı yayın akışlarında Periskop’u tercih edeceklerini sanıyorum.

The Information