Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Twitter, Sticker Özelliğini Duyurdu!

Twitter yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Twitter, yeni duyurduğu Sticker özelliği ile paylaşılan fotoğraflara renk katmaya hazırlanıyor.

Twitter’ın bugün içerisinde duyurduğu özellik ile birlikte paylaşılan fotoğraflara sticker eklemek mümkün hale geliyor.

Twitter’da Fotograflara Sticker Ekleyebilirsiniz.

Paylaşılan fotoğraflara sticker ekleme özelliği getiren Twitter, diyez (#) ile yapılan yorumlar sayesinde site içi aramaya olanak sağlayacak. Önümüzdeki hafta Android ve iOS platformuna sunulacak olan özellik, eklenilen fotoğrafın altındaki emoji ikonuna basıldığında açılan listeden herhangi bir sticker’ı seçip fotoğraf üzerine uygulamaya olanak sağlıyor.

Eklenilen sticker’lar akıllı telefonlardan alışık olduğumuz büyütme – küçültme hareketleriyle şekillendirilebiliyor ve birden fazla olarak kullanılabiliyor.

Twitter’da Kullanıcı Etkileşimi

Twitter kanadından yapılan açıklama, akıllı telefonlarda kullanılan tüm sticker’ların destekleneceği yönünde. Herhangi bir sticker ile paylaşılan fotoğraf ise eklenen sticker’a göre kategorize ediliyor ve listeleniyor.

Twitter’ın hashtag sistemi ile aynı mantıkta çalışan sticker’lar, üzerine basıldığında aynı sticker ile paylaşılan diğer fotoğrafı gösteriyor olacak.