Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Twitter Uygulamanız Çöküyorsa Sorumlusu iPhone Hatası Olabilir

Twitter Trolleri, iPhone'ları Çökertmek için iOS Hatalarını Kullanıyor. Twitter Uygulamanız Çöküyorsa sorumlusu iPhone Hatası Olabilir.

Twitter Uygulamanız Çöküyorsa, Bu Can Sıkıcı Olayın Sorumlusu iPhone Hatası Olabilir

Twitter Trolleri, iPhone’ları Çökertmek için iOS Hatalarını Kullanıyor. Twitter Uygulamanız Çöküyorsa sorumlusu iPhone Hatası Olabilir.

Troller, Twitter kullanıcıları için hayatı zorlaştırmak için en son iPhone hatalarını istismar ediyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta iPhone’ların çökmesine sebep olan bir başka iOS hatası daha ortaya çıktı. Hint Telugu dilinde kullanılan tek bir karakter yüzünden iPhone çöküyordu.

Apple konunun farkında olduğunu ve yaklaşmakta olan yeni güncelleme ile durumu düzelteceğini açıkladı. Ancak sorun yada bu iOS açıkları özellikle Twitter kullanıcılarının başına bela oldu.

Söz konusu açığı Twitter trollerinin kendi amaçlarına uygun olarak kullanıp istismar ettikleri görülüyor. Bazı twitter trollerinin bu problem yaratan karakteri kendi kullanıcı adlarına eklediği görülüyor. Bu nedenle söz konusu hata yaratan karakter Twitter üzerinden yaymak oldukça kolay hala geliyor. Özellikle feed’ler üzerinden…

Böylece farkında bile olmadan Twitter uygulamanızın çökmesi sağlanıyor.

Apple düzenlemenin geleceğini söylese de bunun kesin olarak ne zaman gerçekleşeceğini belirtmiyor.

Twitter Uygulamanız Çöküyorsa Geçici Çözüm?

Twitter hesabınıza Mobil Uygulama Dışından ulaşıp, söz konusu hatalı karakteri kullanan tweetleri ve kullanıcıları engelleyebilirsiniz.

Mashable