Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması!

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması! Sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün, yepyeni mobil uygulaması “Hikayeni Yarat”

Cartoon Network’ten Ücretsiz Mobil Uygulama

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması!

Sevilen çocuk kanalı Cartoon Network’ün, yepyeni mobil uygulaması “Hikayeni Yarat” ile tüm çocuklar seçtikleri Powerpuff Girls karakterleriyle maceralarını oluşturabilir, seslendirebilir ve sevdikleriyle paylaşabilirler. Powerpuff Girls Hikayeni Yarat uygulaması iOS ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Powerpuff Girls’ün yeni mobil uygulaması Hikayeni Yarat; yatmadan önce dünyayı kötülüklerden kurtarmak için mücadele veren Bloossom, Bubbles ve Buttercup’ın hikayesinden esinlenilerek oluşturuldu. Büyük küçük herkesin sevdiği bu süper tatlı kahramanlar, şimdi kendi hikayelerini oluşturmak isteyen tüm çocukları bekliyor.

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması!

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması!

Tüm aileyi eğlendiren “Hikayeni Yarat” uygulaması anne babaların çocuklarıyla birlikte hayal gücünü tetikleyen heyecanlı hikayeler yaratmasına olanak sağlıyor. Blossom, Bubbles ve Buttercup’tan, kızların azılı düşmanı Mojo Jojo’ya kadar en sevilen kahramanlar ve kötü karakterlerin yer aldığı sahneleri, uygulamada istediğiniz gibi canlandırabilir, hikayenizi eğlenceli objelerle süsledikten sonra, daha da kişiselleştirmek için sesinizi kaydedebilir ve kendi animasyonunuzu seslendirebilirsiniz.

  • Telefonunuza kaydedebileceğiniz hikayenizi ister e-posta, ister sosyal medya kanalları üzerinden takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.
  • Yepyeni, ücretsiz Powerpuff Girls Hikayeni Yarat uygulamasıyla çocuğunuz hayal gücünü hayata geçirsin!
  • Şimdiye kadarki en muhteşem Powerpuff Girls macerasında Blossom, Bubbles ve Buttercup’a eşlik et ve hikayede neler olacağına SEN karar ver.

Kızlar yine Mojo Jojo’yu yenecek mi yoksa Mojo Jojo sonunda intikamını alacak mı?

Bu, çocuğunuzun kendi Powerpuff Girls hikayelerine hayat verebileceği yaratıcılık odaklı bir oyun. Çocuğunuzun kendi maceralarını oluşturmasına ve yaratıcılığını geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Çocuğunuzun yaratabilecekleri: Animasyon sahnesi için en sevdiği Powerpuff Girls karakterlerini seçebilir, sahne dekoru ekleyebilir, sonra da sahneye hayat vermek için kendi sesini kaydedebilir. Sonuçta ortaya çocuğunuzun kişiselleştirilmiş hikayesi çıkar ve bu hikayeyi cep telefonunuza ya da tabletinize kaydedebilir, çocuğunuzun yeteneklerini arkadaş ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

 

Ücretsiz PowerPuff Girls Hikayeni Yarat Mobil Uygulaması!

Powerpuff Girls Hikayeni Yarat uygulaması iOS ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.

Powerpuff Girls yeni maceralar ile hafta içi her gün 15.30, hafta sonları ise 14.00’da Cartoon Network ekranlarında hayranlarını bekliyor.