Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Ücretsiz Siber Güvenlik Farkındalık Çözümü, Şifrelerinize Sahip Çıkın

Ücretsiz Siber Güvenlik Farkındalık Çözümü, Şifrelerinize Sahip Çıkın! Çözüm Önerileri ve Araştırma Sonuçları ilginizi çekecek!

Ücretsiz Siber Güvenlik Farkındalık Çözümü

İnternet, kendilerini güvendiğiniz bir varlık gibi gizleyerek; kullanıcı adları, şifreler ve kredi kartı gibi “kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler” edinmeye çalışan kötü aktörlerle doludur.

Hedef odaklı oltalama saldırıları, ciddi veri ihlallerine neden olan en zararlı saldırı türlerinden biri haline geldi.

Araştırmacılara göre, 2016’da;

● İhlallerin % 91’i hedef odaklı oltalama saldırıları ile başlıyor.
● Bir ihlali tespit etmek ortalama 146 gün sürüyor.
● Siber güvenlik ihlalini önlemek için ortalama 82 gün gerekiyor.
● Veri ihlalinin genel ortalama maliyeti yaklaşık $4 Milyondur.

 

 

Ücretsiz Siber Güvenlik Farkındalık Çözümü

Birçok kurum, teknolojik önlemlerin hedef odaklı saldırı vektörlerini engellemek için ihtiyaç olunan tek şey olduğunu varsayar! Sinara ise: “insanlara, süreçlere ve teknolojiye” bütünsel bir savunma yaklaşımını benimser.

 

E-posta Tehdit Simülasyonu Modülü

Sinara, Güvenlik Duvarı, AntiSpam, Anti-Virüs ve Olay Yönetimi Servisleri gibi sınır güvenliği sistemlerinizi yeni nesil kimlik avı ve saldırı teknikleri ile denetler, gerekli  sağlamlaştırmaları yapmanıza olanak sağlar.

Oltalama Simülasyon Modülü

Sinara’nın Phishing simülatörü; hedef odaklı oltalama epostalarını, kötü amaçlı Makrolar ve Ransomware gibi gerçek dünyadaki tehditlerin çoğunu tamamen özelleştirilebilir şablonlarla kullanıcılarınıza uygulamanızı sağlar. Sinara’nın çok yönlü simülatörü çalışanlara, kendi hatalı eylemlerinden kaynaklanabilecek güvenlik açıklarını anlamalarına yardımcı olur.

Eğitim Modülü

Sinara, kullanıcıların davranış değişikliğini etkilemek için deneyim odaklı, hedefli ve sürekli eğitim şeklini benimser. Simülasyon sonuçlarına dayanarak, bireylere veya gruplara belirli eğitimler verebilir ve zaman içindeki ilerlemelerini gözlemleyebilirsiniz. Bir bonus olarak, Sinara’yı, saldırı öncesi / sonrası simülasyonlarla mevcut siber güvenlik bilincinin etkinliğini ölçmek için kullanabilirsiniz.

Siber İstihbarat Modülü

Sinara’nın Siber İstihbarat Modülü beslendiği sızıntı kaynaklarını otomatik olarak arar ve muhtemel hassas veri ifşalarını, ele geçirilmiş hesaplar, adınıza üretilmiş sahte alan adları ve kötü amaçlı yazılımlar tespit edilirse sizlere bildirir.

Oltalama Raporlama Aracı

Sinara’nın Outlook Eklentisi, son kullanıcıların şüpheli e-postalar hakkında geribildirimlerini yöneticilerine göndermelerini sağlar. Kullanıcılarınızı, olası tehditleri aktif olarak algılayan ve raporlayan proaktif ajanlara dönüştürür.

 

 

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Hemen Sinara Labs’a kayıt olun ve ücretsiz olarak kullanmaya başlayın!

 

Sinara Labs: https://tr.sinaralabs.com/