Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Until Dawn Çıkış Tarihi

Supermassive Games tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Until Dawn'ın çıkış tarihi, yayınlanan yeni bir video eşliğinde duyuruldu.

Supermassive Games tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Until Dawn’ın çıkış tarihi, yayınlanan yeni bir video eşliğinde duyuruldu.

PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Until Dawn’ın çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. Sony bünyesindeki Supermassive Games tarafından geliştirilen hayatta kalma temalı aksiyon oyunu uzun süredir merakla beklenen yapımların başında geliyordu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bir video ile Until Dawn’ın çıkış tarihi de netlik kazanmış oldu. Dilerseniz Until Dawn için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videonun sonunda da görüldüğü üzere Until Dawn’nın çıkış tarihi olarak 25 Ağustos işaret edilmiş.

İlk Olarak PS3 için Duyurulmuştu

Hatırlanacağı üzere Until Dawn daha önce PlayStation 3 için duyurulmuş, oyunda hatırı sayılır bir ilerleme kaydedildikten sonra Sony oyunu iptal ettiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz sene gerçekleşen Gamescom etkinliğinde ise Until Dawn’ın eskisinden daha ürkütücü bir halde PlayStation 4 için geliştirildiği belirtilmişti.

Oyunun görselleri ve videolarından anlaşıldığı kadarıyla, Until Dawn son zamanların en başarılı korku oyunlarından birisi olmaya aday gibi duruyor.