Sosyal Medya

Otomobil

Uydudan Park Yeri Bulmak Artık Çok Kolay

Uydudan Park Yeri Alman Otomobilleri için Park Yeri Bulmak Artık Çok Kolay Olacak. Here, bu hizmeti 2017 yılından sonra sunmaya başlıyor.


Uydudan park yeri bulmak artık çok kolay. Here, yeni nesil gerçek zamanlı veri hizmetlerini tanıttı.

Paris Motor Show öncesi şirket milyonlarca kullanıcı için sürüşü daha güvenli ve daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan otomobil endüstrisi için veri hizmetleri servisini duyurdu.

Sistem Nasıl İşliyor!
Araç üzerindeki sensörler tarafından üretilen veriler ile gerçek zamanlı yol koşulları oluşturuluyor.Bununla birlikte Uydudan elde edilmiş yol görüntüleri birleştirilerek Yolun olası görünümüne erişmek mümkün oluyor. Trafik koşulları, olası yol tehlikeleri, yüksek kalitede trafik tabela ve sokak üzerinde park. Tüm bu bilgiler sürücü ile paylaşılıyor. Sürücülerin daha doğru ve zamanında bilgi sahip olması sağlanarak daha iyi sürüş kararlarının alınması sağlanıyor.

Başlangıçta Alman otomobillerine uydudan park yeri bulmalarına yardımcı olmayı hedefleyen hizmet devreye giriyor.Yeni araç bilgi hizmeti servisi Here, Otomobillere park yeri bulma konusunda yardımcı olmak için gerçek zamanlı veri paylaşacak.

_91380933_mediaitem91380930

Uydudan park yeri, yol bilgi paylaşım hizmeti Here!

Bu işi yapmak içinse firma araçlara yerleştireceği kendi sensörlerini ve kameralarını kullanacak. Audi, BMW ve Mercedes-Benz modelleri için hazırlanan kitler araçlara yerleştirilecek. Bu sayede araçlara uydudan park yeri bulmaları sağlanacak. Ayrıca araçlara trafik koşulları ve yol tehlikeleri hakkında da ayrıntılı bilgi sunulacak.

Uydudan Park Yeri Bulmak artık Çok kolay!

Uydudan Park Yeri

Audi BMW ve Mercedes Benz otomobiller bir dijital harita servisi üzerinden sokak üzerinde uygun park yerlerini kolayca bulacak.

Hizmet 2017 yılının 2. yarısında satışa çıkıyor. Genel olarak Alman otomobil markaları ile de sınırlı kalmayacak.

Uydudan Park Yeri

Uydudan Park Yeri

Şirket potansiyel gizlilik ihlalleri sıkıntısı olabileceğinin farkında ve söylediklerine göre tüm paylaşılan verilerin anonim olacağı belirtiliyor. O yüzden hackerlar tarafından bireysel sürücülerin tespit edilmesi için kolay bir yöntem olarak kullanılamayacak.

BBC