Sosyal Medya

Genel

Uydunet’ten Temmuz Süprizi: Ücretsiz Kota!

Uydunet, kullanıcılarının mevcut AKK limitlerine ek olarak ücretsiz alan vereceğini duyurdu. Temmuz ayında Uydunet kullanıcıları biraz olsun rahatlayacak.

Türkiye’de son dönemde yaşanan tatsız olaylar sonrası birçok iletişim servisinin müşterine ek kullanım alanları sunduğuna şahit olduk. Daha önce operatörlerin ücretsiz iletişim paketlerini sizlere aktarmıştık.

Uydunet’ten ücretsiz 25 GB kota!

Şimdi de ülkemizin önemli internet sağlayacılarından olan Uydunet, gönderdiği SMS bilgilendirmesi ile kullanıcılara ek alan verdiğini duyurdu.

uydunetmesaj

Yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere Uydunet, abonelerine 31 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerli 25 GB ilave alanı ücretsiz olarak verecek. Bu alan, müşterilerin var olan AKK limitleri dolduğunda devreye girecek ve tamamen ücretsiz olacak.

Ülkemizde internet kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konuların başında gelen Adil Kullanım Kotası nedeniyle bu gibi ücretsiz ek paketler oldukça faydalı oluyor. Diğer servis sağlayıcılarının da buna benzer kampanyalar yapmasını bekliyor ve AKK limitlerinin artmasını diliyoruz.