Sosyal Medya

Yazılım

Veeam Availability Suite 9.5 Satışa Çıktı

Veeam Availability Suite 9.5 Satışa Çıktı! Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud’ın ayrılmaz bir parçası ve Veeam’in amiral gemisi

Veeam kurumsal müşterileri için şimdiye kadarki en ölçeklendirilebilir erişilebilirlik sistemini duyurdu!

 Veeam, hibrit buluttaki katlanarak artışın yön verdiği; tüm yıl boyunca 7/24 çalışan BT altyapı erişilebilirlik taleplerini önceden tahmin ederek ona göre davranıyor.

screen-shot-2016-11-17-at-10-19-39

Şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam® Software’in daha sanallaşmış; bulutun önde geldiği teknolojileri benimseyerek, işlerin sorunsuz devam edebilmesinin yollarını arayan şirketleri desteklemek için tasarlanan; yeni Veeam Availability Suite 9.5, çözümü dünya çapında satışa sunuldu.

Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud’ın ayrılmaz bir parçası; Veeam’in amiral gemisi olan bu çözümünün son sürümü, büyük şirket ölçeklenebilirliği ve performansının yeni çağını müjdeliyor.

Şirket içinde ya da bulutta olsun iş yüklerinin ve uygulamaların tüm yıl boyunca 7/24 erişilebilirliğini garantileyerek geliştirilmiş;çeviklik ve esneklik sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmış 175’ten fazla yeni özelliğe sahip.

60 binden fazla müşteri, yeni v9.5’in modern depolama, hiper bütünleşik sistemler ve hibrit buluttaki katlanarak genişleyen BT yatırımlarını; bu yeni teknolojileri ulaşılabilir kılma ihtiyacını tanımlayan özelliklerini ve geliştirmelerini ilk öğrenen olmak için kayıt yaptırdı.

IDC Araştırmasına Göre;

Yakın dönemde yapılan IDC araştırmasına göre; eskiden kalan kullanıcı / sunucu ortamları için tasarlanan veri koruma stratejilerinin evrimleşen sanal bilişim / bulut iş modellerinin dinamik ihtiyaçlarını daha fazla karşılayamadığını ortaya koyuyor.

Ayrıca tipik bir şirket için kesintinin ortalama maliyetinin saatte 100 bin doların üstüne çıkması; şirketlerin operasyonlarından gelişmiş verimlilik, çeviklik ve güvenilirlik elde etmek için RTPO’yu; (kurtarma zamanı ve nokta hedefleri) geliştirebilecek gerçek erişilebilirlik çözümlerini aktif bir şekilde aradığını da gösteriyor.

1479308289_veeam_logo

Veeam Başkanı ve COO’su Peter McKay, Veeam Availability Suite’in her zaman inovasyonun ön cephesinde yer aldığını belirterek sözlerine şöyle devam ediyor: “Şirketler giderek daha fazla sanallaşmış ve bulutun ön planda olduğu bir çağı sahiplendikçe, tüm yıl boyunca 7/24 erişilebilirlik yaklaşımımız da pazar için standart haline geliyor.

Veri ve bulut iş yükü sayıları katlanarak artmaya devam ettikçe biz de Veeam Availability Suite 9.5 ile onbinlerce sanal makineyi ve petabytelar büyüklüğündeki veriyi korumak için şirket ölçeklenebilirliğimizi çarpıcı biçimde geliştiriyoruz.”

IDC’nin araştırmasında diğer şirketlerle karşılaştırıldığında Veeam işletmelerin daha fazla iş yükünü kapsamasını, çok daha büyük iş yükü gruplarına yönelik SLA’ler için daha agresis olmalarını ve bu daha agresif SLA’lerle daha fazla çalışmalarını sağlıyor.

Aslında müşterilerin neredeyse yüzde 90’ı Veeam ile daha önceki hizmet sağlayıcılarından çok daha düşük RTPO’lara sahip oldular ve üç katı kadarı da Veeam’den sonra sıfır yedekleme iş hatası oranı rapor ettiler.

Veeam’in sınıfının ötesindeki performansı ve güvenilirliği üzerine inşa edilmiş olan ve çarpıcı şekilde geliştirilmiş ölçeklenebilirlik sağlayan güçlü geliştirmelere sahip Veeam Availability Suite 9.5, modern kesintisiz çalışan şirketlerin isteklerine uygundur.

Veeam Availability Suite 9.5’teki yeniliklere baktığımızda:

  • YENİ Şirket Ölçeklenebilirlik Geliştirmeleri – Verinin katlanarak büyümesi ve sağlanan BT hizmetleri, her boyuttaki işletmenin erişilebilirlik stratejilerini tekrar gözden geçirmek zorunda bıraktı. Veeam, yeni şirket geliştirmeleri sistemi üzerinden, şirketlerin ortam boyutları ne olursa olsun onbinlerce sanal makine ve petabyte’larca veriyi koruyabilecek şekilde daha verimli ve etkili olarak ölçeklendirmesine yardımcı oluyor.
  • İşletmeler Windows Server 2016 ve Microsoft Hyper-V 2016, Nano sunucu ve Storage Spaces Direct gibi Microsoft 2016 veri merkezi teknolojileriyle sektördeki ilk TAM entegrasyon sayesinde özel bulut platformlarını ve şirket uygulamalarını modernize edebiliyorlar.
  • YENİ Gelişmiş ReFS entegrasyonu büyük ölçekli veri grupları için daha iyi performans ve kapasite verimliliği sunarken yedekleme veri dayanıklılığını ve iş kritik uygulamaların korunmasını garantiliyor.
  • YENİ Direct Restore to Microsoft Azure, kaynak tahsisini en uygun hale getiren ve masrafları azaltan “Önce Bulut” stratejimize entegre olarak Veeam yedeklemeleri için bulut restorasyon sağlıyor. Bu yeni çözüm işletmelerin şirket içindeki Windows ve Linux tabanlı sanal makine, fiziksel sunucu ve uç nokta yedeklerinin Azure ortamına restore edilerek çalışabilir hale gelmesine imkan veriyor.
  • Veeam, HPE, NetApp ve Dell EMC’nin şirket depolama teklifleriyle entegre olarak kesintisiz çalışan şirketlere erişilebilirlik sağlıyor. Şimdi bu entegrasyonu Veeam Availability Suite 9.5’le Nimble Storage’ı da içine alacak şekilde genişletti.
  • YENİ Veeam ONE 9.5 (Veeam Availability Suite’in parçası) ile şirketler ve hizmet sağlayıcılar kendi organizasyonları ya da hizmet tekliflerindeki bilişim ve depolama kaynaklarını hesaplamaya yardımcı olmak için sanal ve yedekleme altyapıları için güçlü geri ödeme ve faturalama raporlarını kullanılabilir. Bunun yanında kullanıma göre ayrı departmanlar ya da müşterilere de fatura edilebilir.

Kesintisiz Çalışan Kuruluşlar için İş Sürekliliği

TÜM uygulamalar için 15 dakikanın altında RTPO™

Geleneksel yedeklemenin neden artık bunlarla baş edemediğini görün. Kesintisiz çalışırlığa ihtiyacınız var.

Veeam® Availability Suite™ çok farklı bir çözüm sunar; Kesintisiz Çalışan Kuruluşlar için İş Sürekliliği ile sunucu sanallaştırma, modern depolama ve bulutta BT yatırımlarından faydalanarak kuruluşların günümüzün hizmet düzeyi hedeflerine ulaşmalarını sağlar, BT hizmetlerinin ve ilişkili uygulama ve verilerin saniyeler ve dakikalar için kurtarılmasını mümkün kılar.

Ürün Genel Bakış Sürümlerin karşılaştırması What’s New in 9.5 (ONE) What’s New in 9.5 (Backup)
9.5’daki Yenilikler videosunu izleyin

screen-shot-2016-11-17-at-10-19-28

DENEME SÜRÜMÜ İNDİRİN

Deneme sürümünün hiçbir işlevsel sınırlaması yoktur.

Veeam Availability Suite 9.5 satışa sunuldu. Daha fazlasını öğrenmek ya da bölgenizdeki Veeam ProPartner’a ulaşabilmek için http://www.veeam.com

Veeam, 16 – 18 Mayıs 2017 arasında New Orleans, LA’de gerçekleştirilecek; dünyanın ilk Hibrit Bulut Erişilebilirlik Etkinliği olan VeeamON 2017’yi duyurdu. Erişilebilirliği yerinde deneyimlemek için şimdi kaydolun. Daha fazla bilgi için https://www.veeam.com/veeamon