Sosyal Medya

Yazılım

Visual Studio 2015 Resmen Duyuruldu

Microsoft'un yazılım geliştiriciler ve gelecek işletim sistemi Windows 10 için büyük öneme sahip Visual Studio'nun en son sürümü Visual Studio 2015 Resmen Duyuruldu.

Microsoft’un yazılım geliştiriciler ve gelecek işletim sistemi Windows 10 için büyük öneme sahip Visual Studio’nun en son sürümü Visual Studio 2015 Resmen Duyuruldu.

En büyük yenilik olarak yazılım geliştiricilerin platform bağımsız uygulamalar geliştirmelerine yarayacak araçlar ile donatılmış olması. Hatta mevcut uygulamaları kolayca diğer platformlara çevirmeye yarayacak araçlarda mevcut.

Visual Studio 2015 iOS için mobil yazılım geliştirme araçları ile Android ve Windows için çapraz platform oyunları geliştirmeye yarayacak araçlar içerir. Ayrıca Android uygulamalarında hata ayıklamak için bir emülatör bile vari.

Bu uygulama ile artık resmen Microsoft’un gelecek işletim sistemi Windows 10 için uygulama geliştirmenin veya uygulamaları uyarlamanın yolu açılmış oldu.

Geliştiriciler artık heryerde çalışan tek code tabanlı uygulamalar inşa edebilir.

Visual Studio 2015 diğer uygulama dillerinden daha iyi bir performansa sahip. Ayrıca C++ 11, 14 ve 17, TypeScript 1.5, F# 4.0 ve Python destekliyor.

Microsoft ayrıca çekirdek programlama dili .NET 4.6 yayınladı.

Microsoft ayrıca yayınlanan değişiklikler ve yenilikler için online ücretsiz yayın düzenledi.

➤ Visual Studio 2015 / .NET 4.6

 

.