Sosyal Medya

iPhone

Vodafone’dan “Akıl Almaz Yenileme” Kampanyası

Vodafone, geçen yıl aldığınız telefonun taksitleri bitmeden yenisi çıkınca üzülme devrini bitiriyor. Akıl Almaz Yenileme Kampanyası

Vodafone, geçen yıl aldığınız telefonun taksitleri bitmeden yenisi çıkınca üzülme devrini  bitiriyor.

 

Türkiye’de ilk kez Vodafone’un uyguladığı yeni kampanya ile iPhone’unuzu bir üst modeli çıktığında yenisiyle değiştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey iPhone alırken 24 aylık Akıl Almaz Yenilemekampanyasını seçmek. Kontratın 12’nci ayı bittikten sonra kampanya kapsamında cihazınızı geri götürüp mevcut kontrattan ceza ödemeden çıkabiliyorsunuz. O dönemki bir üst model iPhone’a cihaza sabit ek ödeme tutarıyla sahip olup kampanyanın 24 aylık dönemini yeniden başlatabiliyorsunuz. Kampanyaya devam etmek için geri getirilen cihazın çalışır durumda olması gerektiğini belirtelim.

vodafone-akil-almaz-yenileme
Akıl Almaz Yenileme Kampanyası iPhone 7 32 GB ve iPhone 7 Plus 32 GB modellerinde 30 Kasım‘a kadar geçerli. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Peki Vodafone neden böyle bir kampanya yaptı?  Önümüzdeki yıl iPhone’un 10. yılı olduğundan büyük ihtimalle iPhone 7s modellerini görmeyeceğiz. Tabii ki bu şimdilik sadece bir beklenti.