TeknoTalk

Vuzix’ten iPhone X Parasına Alexa özellikli AR Gözlüğü

Vuzix ilk Alexa Özellikli AR Gözlüğünü Satışa Sunuyor

Vuzix’ten iPhone X Parasına Alexa özellikli AR Gözlüğü!

Vuzix, CES’te ilk Alexa özellikli AR Gözlüğü’nü Piyasaya Sürüyor. Fiyatı biraz can yakabilir. 1000$…

Vuzix yıllardır akıllı gözlükler üretiyor ancak bir sonraki model ekstra özellik içerecek. Bloomberg New York merkezli şirketin, CES 2018’de ilk Alexa özellikli artırılmış gerçekli gözlüğü piyasaya süreceğini açıkladı.

Görünüşe göre, Alexa’ya genelde yaptığınız gibi sorular sormak mümkün olacak ve gözlüğün sonuçları Google Glass’da ekranda gösterecektir. Örneğin, Alexa’ya yönergeler sorarsanız, Amazon hesabınız olduğu sürece gözlük AR ekranında bir harita gösterebilir. Şirket Alexa’yı müşterilerine yeni bir yolla getirdikleri için heyecanlı olduklarını söylüyor.

iPhone X Parasına Alexa özellikli AR Gözlüğü

Bu cihaz ses asistan teknolojisinin geldiği son noktayı temsil ediyor. Kısa bir süre önce de Alexa sayesinde mikrodalgalar, elektrikli araçlar ile konuşma becerisi sağlanmıştı. e-ticaretin titan’ı, özellikle geliştiricilerin Bluetooth kulaklıklarına ve akıllı giysilere sesle kontrol edilen hizmetini kullanma gücünü sağlayabilecekleri bir mobil aksesuar seti de çıkardı.

Alexa ile konuşan özelliklere ve cihaza sahip olmak pekte ucuz sayılmaz. Vuzix’in bu Alexa destekli AR gözlüğü için ödeyeceğiniz bedel bir iPhone X Parası. 1000 Dolar!

Vuzix şefi Paul Travers bunun oldukça yüksek bir fiyat noktası olduğunu biliyor ancak şirket, bunları 500 doların altında 2019’a kadar satabilmeyi umuyor. Zamanla fiyatları düşecek yani…

 

Exit mobile version