Sosyal Medya

Otomobil

VW Elektrikli Beetle Yapmayı Düşünüyor, VW Beetle EV Güzel Olur

VW Elektrikli Beetle Yapmayı Düşünüyor, VW Beetle EV Güzel Olur. Şirket EV Müşterileri showroomlara çekmek için Elektriki Beetle'a güveniyor.

Elektrikli VW Beetle Modeline Ne Dersiniz?

VW Elektrikli Beetle Yapmayı Düşünüyor.

VW’nin nostaljik EV’leri ID Buzz ile sınırlı olmayabilir. VW başkanı Herbert Diess, Autocar’a yaptığı açıklamada, şirketinin ciddi bir elektrikli Beetle geliştirmeyi düşündüğünü söyledi.

Diess, şirketin yeni elektrikli platformu (MEB) çok esnek olduğu için, bir Beetle EV’in paradoksal olarak “tarihe çok daha yakın” olacağını belirtti. Orijinal modelinde olduğu gibi arkadan çekişliğine geri dönebilir. Teorik olarak bu durum hatırlarsanız; orijinalindeki ön saklama alanına yeniden dönüşü canlandırma olasılığını artırıyor.

Elektrikli Beetle EV Müşterilerini Showroom’lara Çekebilir!

Yine de bu durum VW için büyük bir sıçramayı temsil etmez.Şirket I.D Buzz ile ID konseptine bir arkadan çekişli olarak girmiş Beetle ve Golf arasında bir şase kullanılmıştı.ID 168HP ve tek şarj ile 370 Mil mesafe kat edebiliyor.

VW yönetim kurulu, şimdiye kadar planlanan 15 modelin ötesinde yeni elektrikli otomobil stratejisini genişletme yollarını (yalnızca beşi VW-roetli olacak) oylarken daha radikal bir kararın gelmesi bekleniyor. VW ile neredeyse özdeşlenen modelin EV Sürümü müşterileri showroomlara çeken bir amiral gemisi olarak hizmet edebilir.