Sosyal Medya

Donanım

WD Yeni Tasarım Taşınabilir Sürücülerini Duyurdu !

WD Yeni Tasarım Taşınabilir Sürücülerini Duyurdu ! WD Dünyanın en çok satan taşınabilir sabit sürücüsünü yeniden tasarlıyor!

WD Dünyanın en çok satan  taşınabilir sabit sürücüsünü yeniden tasarlıyor!

Western Digital Haziran – Temmuz ayları içerisinde satışa sunulması planlanan, yeniden tasarlanmış My Passport® Ultra sabit sürücülerini ve Mac sürücüler için My Passport’u tanıttı.

WD My Passport - WD Grip Pack

Yeni My Passport Sürücüleri 3 TB’a kadar kapasiteye sahip, daha kolay yedekleme yazılımlı ve kişiselleştirilmiş seçenekleriyle birlikte geliyor.

mypassport_ultra_fd_2

Dünyanın önde gelen Disk Üreticilerinden biri olan Western Digital bugün yaptığı tanıtımla güncel 7. nesil My Passport serisiyle beraber, My Passport Ultra ve Mac’ler için My Passport taşınabilir sabit sürücüleri, gelecek ay satışa çıkaracağı 3 TB’a kadar kapasite ve dört şık rengiyle  satışa sundu.

Yeni My Passport Ultra Renkleri

  1. Klasik Siyah
  2. Parlak Beyaz
  3. Vişne
  4. Parlement Mavisi

mypassport_ultra_fd_1

WD, ayrıca yeni opsiyonel aksesuarı olan WD Grip Pack’i de tanıtıyor. WD Grip Pack, değişik renklerde olup, sürücüyü çevreleyen ve kullanıcıların My Passport sürücülerini kolay bir şekilde kişiselleştirmelerini mümkün kılan yumuşak bir banttır.

WD Markalı Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Belma Oğur, “Eskisinden daha fazla fotoğraf çekilmesinden ötürü, yüksek kapasiteli, her yere taşınabilir güvenilir bir harici depolama çözümüne sahip olmak önemli hale geldi. Yeni nesil My Passport sürücüleri, daha kolay yedekleme deneyimi, güvenlik için donanım tabanlı şifreleme ve eskisinden daha yüksek kapasite sunuyor.” Kullanıcılar, ürünün renkleri ve WD Grip Pack ile kişisel stillerini ortaya çıkarırken, tüm içeriklerini ceplerinde taşıyabilirler.” dedi.

mypassport_ultra_fd_6

My Passport Ultra taşınabilir sürücüleri 3 TB, 2 TB, 1 TB ve 500 GB kapasite ve yazma hızına veya işlemci faaliyetine etki etmeden yüksek seviye güvenlik sağlayan, 256-bit AES donanım şifreleme özelliği ile geliyor. My Passport Ultra’nın yanlış ellere geçmesi durumunda 256-bit AES donanım şifreleme, sadece kullanıcılar tarafından bilinen bir şifre ile dosyaları, klasörleri, fotoğrafları, videoları ve müzikleri koruyor. Saniyede 5 gigabit’e kadar USB 3.0 uyumluluğu hızlı veri transfer oranı sağlarken, geriye dönük olarak USB 2.0 ile de uyumludur. Mac için My Passport taşınabilir sürücüleri 3 TB, 2 TB, 1 TB kapasitelerde ve USB 3.0 bağlantılı 256-bit AES donanım şifreleme özelliği ile sunulmuş.

mypassport_ultra_fd_3

My Passport Ultra’ya özel, ayrıca satılan WD Grip Pack aksesuarı, beş farklı rengiyle (kül, antrasit, mor, açık mavi ve fuşya) ve My Passport Ultra sürücülerin dört renginden birine sarıldığında kullanıcılara toplamda 20 olası renk kombinasyonu sağlar. 18 inç düz USB 3.0 kablosuyla WD Grip Pack, şık bir çözüm sunuyor.

mypassport_ultra_fd_4

My Passport Ultra’nın içinde bulunan WD Backup yazılımı, verilerinizi korumak için bir yedekleme planı oluştururken aksaklıkları azaltmaya odaklanan basit kullanımlı bir uygulamadır. Cihazların %31’inin kullanım süresi boyunca bir noktada kötü amaçlı yazılımlara maruz kaldığı düşünüldüğünde, verilerin My Passport gibi ikinci bir cihaza güvenle yedeklenmesi değerli içerikleri saklama anlamında önemlidir.

Fiyat ve Bulunabilirlik

My Passport Ultra ve Mac için My Passport taşınabilir sürücüler Haziran ayı içerisinde seçkin satış noktalarında yer alacak. My Passport Ultra ve Mac için My Passport’un tavsiye edilen perakende satış fiyat aralığı kapasiteye bağlı olarak (3 TB kapasite bir sonraki ay satışa sunulacak) 79.99$ ila 229.99$ arasındadır.

WD Grip Pack aksesuarı Haziranda satışta olup tavsiye edilen perakende satış fiyatı 12.99$ olacak.

WD Yeni Tasarım Taşınabilir Sürücülerini 3 yıl garanti ile sunuyor ve taşınabilir sürücü pazarında liderliğini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.